Jön a Summer Smash Cup 2020, Magyarországról is versenyezhetünk a Komplex kinézetért

Jön a Summer Smash Cup 2020, Magyarországról is versenyezhetünk a Komplex kinézetért

Persze számolni kell ebben az esetben a többszázas pinggel. Viszont jó hír, hogy néhány garantált ajándékot is adnak a szervezők a részvételért.

Tegnap este az Epic Games hivatalosan is bejelentette a Summer Smash Cup 2020-at, amit az óceáni és ázsiai régióban tartanak meg immáron második alkalommal. A verseny különlegessége, hogy az Austral Open részeként jön létre, vagyis az egyik legnagyobb tenisztornához kötődik. Tavaly csakis offline lehetett részt venni az eseményen, még a selejtezőket is a helyszínen tartották meg, idén azonban egyes országok kivételével bárki indulhat az online kupán, aki megfelel a szabályzatban foglaltaknak. Szerencsére Magyarország nincs a tiltott országok listáján, így mi is nekiveselkedhetünk a kalandnak, sőt Arena pontokhoz sincs kötve az esemény.

Amennyiben átállítod a régiódat OCE-ra, vagy ASIA-ra akkor a Compete fül alatt megjelenik a verseny. A két versenynap magyar idő szerint február 1-2. között kerül megrendezésre reggel 9 és 12 óra között. Az online résztvevők nyereménye a következő:

  • A top 10% megkapja a Komplex outfitet
  • A top 25% megkapja a Street Shine csákányt
  • A top 50% megkapja a Paint Splash wrapet
  • Minden résztvevő kap 3 ausztrál témájú spray-t: Shaka, Rose, Quokka

Az online eseményen felül lesz egy helyszíni jótékonysági Trio kupa 100 ezer AUD (ausztrál dollár) díjazással, valamint egy 400 ezer AUD-s meghívásos Solo verseny.

Sajnos mivel a világ túlsó oldalának eseményéről beszélünk, így igen magas pinggel kell játszania annak a magyar játékosnak, aki nekiindul az online kihívásnak, de talán már az exkluzív spray-ekért is megéri. A listának pedig még nincs vége, a verseny hivatalos Twitch csatornáján dropok is lesznek, amelyekre minden nézőnek esélye van, ha összekötötte a Twitch fiókját az Epic Games felhasználójával.

Te megpróbálod megszerezni majd a Komplex kinézetet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!