A Fortnite-ban ezt is lehet: 10 ezer dolláros divatbemutatót rendezett egy streamer

A Fortnite-ban ezt is lehet: 10 ezer dolláros divatbemutatót rendezett egy streamer

Mindig akad egy olyan tartalomgyártó, aki szeret szakítani a hagyományokkal, ezúttal viszont egy új szintre emelték ezt.

Tegnap írtunk arról, hogy Lazarbeam és AlexAce minden bizonnyal felállították a leghosszabb Solo custom mérkőzés világrekordját, ugyanis több mint 1 órán át tartott a meccsük, és bő 35 percet álltak a viharban. Az előző szezon végén a kompetitív játékosok winstreak rekorddöntésekkel ütötték el az időt, ezúttal pedig a streamerek őrült ötleteire figyel a közösség.

Alighanem az egyik legelborultabb gondolat egy divatbemutató létrehozása volt a játékon belül, melynek bizony több duo résztvevője is volt, a szervező Lachlan pedig az egészet megfejelte még 10 ezer dollár díjazással is. A verseny során pontozták a párosok megjelenését, illetve az emote-ok segítségével minél látványosabb show-t kellett összerakniuk. A győztes páros végül SypherPK és Ali-A lettek.

A verseny legfontosabb pillanatai visszanézhetőek SypherPK alábbi videójában.

A győzelem után nem sokkal Ali-A és SypherPK kiírták Twitterre, hogy a nyereményüket megosztják a többi döntős résztvevővel.

Igazán nemes gesztus ez, és bizony érkezik is majd hamarosan a következő verseny, Lachlan ugyanis bejelentette a következő felvonást is 20 ezer dollár díjazással Trio formátumban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!