Profi Hearthstone-os lett a világ első Legends of Runeterra Master játékosa

Profi Hearthstone-os lett a világ első Legends of Runeterra Master játékosa

Nem kellett sokat várni az első Master rangú LoR-osra.

Mikuláš "Pokrovac" Dio 2016-2017-ben volt a Hearthstone pályafutása csúcsán, amikor 3-4. helyen végzett a 2016 HCT - Europe Winter Championshipen, majd a cseh válogatottal behúzta a 2017-es Hearthstone Global Games bajnoki címét. Azóta visszaesett a nemzetközi porondon mutatott teljesítménye, de nagyon úgy tűnik, hogy új vizeken kamatoztathatja tehetségét. A Legends of Runeterra ranked rendszere egy hete sem jött ki, de Pokrovac már elérte a legmagasabb rangot. Ő mondhatja el magáról, hogy a Riot Games kártyajátékában a világon elsőként vált belőle Master.

A League of Legendstől eltérően Iron és Master között oszlanak el a rangsorolt mérkőzéseket vívó játékosok, de ha így folytatják a legjobbak, akkor hamarosan érkezhet a Master feletti szint is a LoR-ba. A Grandmaster és Challenger a LoL-ban már bevált, nem lehetnek kétségeink afelől, hogy a legtöbben ezekre a plusz szintekre számítanak a Runeterrában is.

Mivel még kiforratlan a meta, ezért több deckkel is nagyszerűen lehet teljesíteni. Az Elusive Buff Aggro, a Noxus - Shadow Isles Aggro és a Frejlord - Shadow Isles Control is működik, Pokrovac a Darius és Elise köré épülő nagyon gyors paklival hódította meg a ranglétra csúcsát, nem véletlen játszanak ezzel a változattal nagyon sokan Irontól Diamond tetejéig.

Pokrovac's Noxus - Shadow Isles Aggro

Deck kód: CEBAGAIDB4MTOBIBAUTSQKZVHABAEAIFEIRQGAIDAQESMAQCAECSCMIEAEBQWDATCY

Ti milyen deckkel próbálkoztok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!