Két magyar csapatnak is szurkolhatunk a hétvégi a Supreme Masters versenyén

Két magyar csapatnak is szurkolhatunk a hétvégi a Supreme Masters versenyén

A hétvégén a svájci kantonokig megyünk egy jó kis LAN-ért!

A nemrég leigazolt Budapest Five Youngsters csapatért, illetve a Shelby Corp. (időközben Genesis névre váltott) együtteséért izgulhatunk a hétvégi Supreme Masters Switzerland versenyén. A 32 csapatos versenyen 22 nemzet játékosai küzdenek 3 napon keresztül a fődíjért (átszámítva 1,4 millió Forint). 

A Supreme Masters hivatalosan is bejelentette a magyar résztvevőket a Facebook oldalán oldalán.

A csapatok egy részét meghívásos alapon töltötték fel, de a nyílt regisztráció lehetőségét is meghagyták a szervezők, így akadtak rá a lehetőségre a mieink is. A jelentkezés gépparkkal 1000, saját felszereléssel 500 Euró fejenként. A csapatok elmondása szerint mindkét együttes saját számítógépet visz magával a hosszú útra.

Szerintem egész jól haladunk, attól eltekintve, hogy kevés időnk volt felkészülni. Valószínűleg mindenki izgul, ez nem vitás. Őszintén, nem tudom mire számítsak, első komolyabb versenye  a csapatnak és elnézve a nevezetteket vannak erős ellenfelek. Mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el! - Nyilatkozta nekünk Tishler.

Ezekben a csoportokban fogunk játszani!

Ha már Svájc, akkor nem maradhat ki a buliból a híres ex-profi, Mathieu "Maniac" Quiquerez, aki elemzőként vesz részt a versenyen. Az élő közvetítést vélhetően az esemény twitch csatornáján találtok majd egész hétvégén! Mindkét magyar csapat ma este, 8 órakor kezdi meg menetelését a versenyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!