"Az SG nerf semmit nem ér, továbbra is használják majd a fegyvert" - Shelby Corporation interjú

Hamarosan kezdetét veszi az MNEB második szezonja, így egy újdonsült csapattal a Shelby Corporationnel készítettünk interjút.

Hatalmas meglepetésre a Warmup kupa elődöntőjét nem a Budapest5, hanem egy jó ideje együtt játszó mix csapat a Shelby Corporation nyerte meg, így ők lehetnek ott szombaton a Playiten, ahol a Gamerzone-nal csapnak majd össze. Az MNEB második szezonjának indulás előtt úgy gondoltuk, hogy az együtt maradt csapatokkal készítünk egy interjút és kicsit utánajárunk, hogy mit csináltak az elmúlt hónapokban. A Shelby Corp. ötöse mindannyian megjárták az MNEB első szezonját, igaz akkor még külön csapatokban. Most viszont együttes erővel készülődnek és szinte biztosak lehetünk benne, hogy az MNEB második szezonjában is látjuk őket. Kérdéseinkre sebi és c7upiX válaszolt.

Tavaly mind az öten ott voltatok az MNEB-en, de még különböző csapatokban, hogy jött létre ez az új LU?

C7upiX: "Mindegyikünknek a még akkor aktuális MNEB csapata feloszlott, aztán voltak próbálkozások másokkal amik megint kudarcba fulladtak... Lassan 2 hónapja pedig elkezdtük nézni a mostani felállást és eddig úgy tűnik hogy mindenkinek hasonló a mentalitása és hozzáállása."

Sebi: "Az MNEB után szépen lassan szétesett a lineup, ketten maradtunk C7upiX-al. A nyáron én pubg-vel játszottam főleg, de kb. augusztusban Czupi visszahívott játszani, így elkezdtünk egy új csapatot építeni. Nagyjából október elejéig próbálkoztunk több fajta felállással, majd kialakult a mostani. Azóta (kb 2 hónapja) minden nap gyakorolunk."

Szerintetek mi kell ahhoz, hogy Magyarországon egy csapat tényleg sokáig együtt maradjon?

C7upiX: "Szerződés + Pozitív mentalitás."

Sebi: "Hasonló elképzelés kell a játékhoz, kellő motiváció. Fontos, hogy a problémákat (mert minden csapatban van probléma) ne a szőnyeg alá söpörjük be hanem megbeszéljük egymás között, illetve, hogy a kritikákat ne támadásnak vegyék a csapattagok. Szerintem ez kell ahhoz, hogy sokáig együtt tudjon maradni egy csapat."

Mit gondoltok az SG metáról, szerintetek elég volt a nerf vagy még mindig erős fegyver marad?

C7upiX: "Nevetségesen erős. Már több hónapja hogy nerfelni kellett volna. Ez a 300$-os árnövekedés meg minden csak nem nerf."

Sebi: "SG-t szerintem ugyanúgy használni fogják, túl sokat nem hiszem, hogy számít ez a +300 . Galilból és Famasból biztosan több lesz, a második körök szerintem kaotikusak lesznek. Egy bomba planttal a T-knek majdnem erősebb vásárlása lehet egy bukott kör után, mint a CT-knek."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!