Magyarok Svájcban: így teljesített a Genesis és a Budapest Five Academy

Magyarok Svájcban: így teljesített a Genesis és a Budapest Five Academy

Összességében nem szégyenkezhetünk, és volt aki a rájátszásig verekedte magát!

A Budapest Five nemrég igazolt Academy csapata (Tishler, iBALLY, Hari, Kwixy, FA1LURES1CK) és a Genesis Gaming (sebi, C7upiX, skraddy, gbk, Camper) képviselték hazánkat a hétvégi Supreme Masters versenyen. Előbbi csapat sajnos más a csoportban búcsúzott, ám utóbbi egészen a rájátszásig verekedte magát. A svájci LAN-t végü a cseh Sinners Esports nyerte meg

A Genesis csoportelsőként zárt, majd a rájátszás első körében a svéd FALKN csapata ejtette ki őket. Sajnos a Budapest Five Academy ötöse nemvolt ennyire toppon, ők nem jutottak tovább a csoportjukból.

"A LAN jó volt a kezdeti csúszások ellenére is. Nagyon jól éreztük magunkat, még úgy is, hogy annyi időt töltöttünk Svájcban, mint utazással. Annak tudatában, hogy a LAN előtt 8 nappal embert kellet cserélnünk nem rossz teljesítmény ez, de azt kell hogy mondjam, hogy az eredménnyel kicsit csalódottak vagyunk, mert volt még bennünk egy, de talán két kör is." - írta nekünk gbk a verseny után.

Maga a LAN jó volt, legalábbis a helyszín, a hangulat szintén. A probléma a szervezőkkel volt néha, ugyanis nem tudták a GOTV-t megoldani, illetve annyira nem voltak a helyzet magaslatán hogy semmit nem írtak vagy mondtak a playereknek, így mi segítettünk egymásnak. 

Gratulálunk a győztes csapatnak, a csoportkörben pont mögöttünk ültek. Az első versenyünkből szerintem a maximumot hoztuk és sajnálatos módon miliszekundumon és pár pixelen múlott hogy kijussunk csoportból. A csapat minden tagja remekelt, mindenki kellett minden nyert körhöz, viszont most csak eddig tudtunk eljutni. Sebaj, találkozunk a kövi állomáson, illetve nincs megállás a héten mar tele leszünk meccsekkel!

Hatalmas gratuláció a Genesisnek, egy csapatként szurkoltunk nekik is, hogy sikeresen teljesítsenek. Sajnos "csak" TOP16-ig jutottak, de a csoport körben nagyon jól teljesítettek! - Foglalta össze gondolatait a hétvégéről Kállai "Tishler" Mihály.

Habár volt közvetítés az eseményről, a mieinket sajnos csak egyszer láthattuk élő streamen. A Genesis Gaming FALKN elleni mérkőzését megtekinthetitek az alábbi linken!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tisztesen helytálltak a magyarok csapatok?

  • 100 %
  • 0 %