11 játékban indít e-sport csapatot a Real Madrid sztárfutballistája

A walesi labdarúgó válogatott legendája már profi játékosokat is igazolt legújabb egyesületébe.

Egyre több profi sportoló dönt úgy, hogy megpróbálja meglovagolni az e-sportipar egyre nagyobb hullámait. Antoine Griezmann után Gareth Bale is úgy döntött, hogy itt az ideje létrehozni egy e-sport szervezetet, ami több játékban is versenybe szállhat a bajnoki címekért!

Az Ellevens Esports névre keresztelt csapat jelenleg a FIFA-ra koncentrál, már le is igazolták három profi játékost és két tartalomgyártót. Az e-sportolók táborát Ethan ‘EthxnH’ Higgins, Pedro ‘Resende’ Henrique és Tyler Phillips erősíti, a színes tartalmakért két youtuber, Ryan ‘ItsHaber’ és Tom ‘NerdFire’ felel. Egyelőre csak FIFA játékosok kerültek Bale egyesületéhez, de a csapat hivatalos honlapján már elkezdődött a tehetségek felkutatása. Összesen 11 játékban várják a jelentkezőket, erre is utal az Ellevens Esports elnevezés.

Egyszerű regisztráció után máris bekerülhettek a kalapba, ahonnan végül kiválasztják, hogy kik lesznek azok, akik az Elleven Esportsot képviselik majd FIFA-ban, Rocket League-ben, CSGO-ban, Rainbow Six Siege-ben, Call of Dutyban, Overwatchban, Dota 2-ben, Apex Legendsben, Street Fighterben és PUBG-ben. Elég ambiciózus vállalkozásba kezdett Gareth Bale, akivel kapcsolatban egyre többször pletykálják, hogy esetleg elhagyja a Real Madrid csapatát és a Tottenham Hotspurnál köt ki az átigazolási szezon utolsó napjaiban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Csatlakoznál Bale csapatához?

  • 59 %
  • 15 %
  • 26 %