Óránként 10 dollárt követelt a streamer, hogy folytassa a CoD-ozást

Óránként 10 dollárt követelt a streamer, hogy folytassa a CoD-ozást

Nincs pénz, nincs stream. Ez is lehetne a mottója a népszerű tartalomgyártónak.

Mindenkit más motivál abban, hogy videojátékokat streameljen a nézői számára. Van, aki szeretne közösséget építeni, van, aki csak simán unja magát játék közben és szeretne beszélgetni valakivel, de olyanok is akadnak, akik kizárólag a megélhetés érdekében töltenek időt olyan programokkal, amiket egyébként semmi kedvük elindítani. Utóbbi kategóriába esik WingsofRedemption, aki 159 000 követőjével a népszerűbb streamerek közé tartozik. A masszív nézői bázis azonban nem garancia arra, hogy valakiből full-time streamer lehessen, ezt tapasztalta meg bőrén Jordie Jordan. Az egykori youtuber 40 perc után teljesen kiégett a Call of Duty: Modern Warfare-ből, ezért közölte a nézőivel, hogy óránként 10 dollárt, nagyjából 3100 forintot vár el azért, hogy folytassa a közvetítést.

Amikor a követelt összeg nem érkezett meg, Jordan egyszerűen kinyomta a streamet, ezzel hoppon hagyott nagyjából 500-600 nézőt, aki várta a folytatást.

Nem WingsOfRedemption volt az első az elmúlt hónapokban, aki nyíltan követelte a rajongóinak az anyagi támogatását. Nemrég BadBunnynál szakadt át a gát, aki durván reagált ara, hogy nem kapott egy órán keresztül sem subot, sem donationt.

Jordan esetében nem most fordult először elő, hogy kifakadt volna valamit, de a legutóbbi húzásával átlépett bizonyos határokat. A Twitch szabályzatából bár nem szegett meg egyetlen pontot sem a streamer, de garantáltan vesztett a megítéléséből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál streamelni?

  • 4 %
  • 4 %
  • 39 %
  • 52 %