Hirdetés

Óránként 10 dollárt követelt a streamer, hogy folytassa a CoD-ozást

Nincs pénz, nincs stream. Ez is lehetne a mottója a népszerű tartalomgyártónak.

Hirdetés

Mindenkit más motivál abban, hogy videojátékokat streameljen a nézői számára. Van, aki szeretne közösséget építeni, van, aki csak simán unja magát játék közben és szeretne beszélgetni valakivel, de olyanok is akadnak, akik kizárólag a megélhetés érdekében töltenek időt olyan programokkal, amiket egyébként semmi kedvük elindítani. Utóbbi kategóriába esik WingsofRedemption, aki 159 000 követőjével a népszerűbb streamerek közé tartozik. A masszív nézői bázis azonban nem garancia arra, hogy valakiből full-time streamer lehessen, ezt tapasztalta meg bőrén Jordie Jordan. Az egykori youtuber 40 perc után teljesen kiégett a Call of Duty: Modern Warfare-ből, ezért közölte a nézőivel, hogy óránként 10 dollárt, nagyjából 3100 forintot vár el azért, hogy folytassa a közvetítést.

Amikor a követelt összeg nem érkezett meg, Jordan egyszerűen kinyomta a streamet, ezzel hoppon hagyott nagyjából 500-600 nézőt, aki várta a folytatást.

Nem WingsOfRedemption volt az első az elmúlt hónapokban, aki nyíltan követelte a rajongóinak az anyagi támogatását. Nemrég BadBunnynál szakadt át a gát, aki durván reagált ara, hogy nem kapott egy órán keresztül sem subot, sem donationt.

Jordan esetében nem most fordult először elő, hogy kifakadt volna valamit, de a legutóbbi húzásával átlépett bizonyos határokat. A Twitch szabályzatából bár nem szegett meg egyetlen pontot sem a streamer, de garantáltan vesztett a megítéléséből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál streamelni?

 • 4 %
 • 4 %
 • 39 %
 • 52 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • ROLLYno1 4 hónapja
  Mi az hogy pèndzt követel ? Ilyen nincs,mèg gamer nek sem mondható ,ki ez? Azonnal banolni.????
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 4 hónapja
  10 dolláros órabér az egyébként nem számít soknak Amerikában
  0 0 Válasz
  • Ben 4 hónapja nagyonjo33
   Ez igaz, de ha csak amiatt csinálja, hogy az emberek adjanak neki pénzt, akkor inkább menjen el dolgozni
   0 0 Válasz
   • nagyonjo33 4 hónapja Ben
    El is ment mikor nem jött a pénz xD
    0 0 Válasz
 • _itz_ 4 hónapja
  Hát de akkor is
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?