Egy játékos most 8500 dollárt költött FUT-ra és nem járt annyira rosszul!

Egy játékos most 8500 dollárt költött FUT-ra és nem járt annyira rosszul!

Egy youtuber úgy döntött, hogy az Ultimate Team csapatának megerősítését nem bízza a véletlenre. 8500 dollárt fektetett be és igazából nem is nyitott annyira rossz lapokat vagy mégis?!

Az Ultimate Team sokak szerint pay to win, illetve egy pénznyelő játékmód, különben ráfordítás nélkül nem igazán lehet durva csapatot építeni. Viszont sokaknak nincs meg a lehetőségük vagy esetleg nem akarnak sok pénzt vagy egyáltalán pénzt áldozni a FIFA-ra. Ha pedig sikerül is összekuporgatni több-kevesebb coin-t, akkor az érte megvásárolható csomagok sokszor csalódást keltőek. Többen költöttek már óriási összeget a játékban, de nem lehettek az eredmény látták maradéktalanul elégedettek, mindeközben az EA degeszre keresi magát ebből a pénzből.

Most ChrisMD tett egy próbát, bár neki nincs olyan nehéz dolga, nem keres rosszul ugyanis a youtubeozásból. Fogta magát és 8500 dollárt pumpált a csapatába, hogy aztán ebből csomagokat nyitogasson.

Az első packból rögtön jött neki egy 89-es Suarez, ami valljuk be nem is rossz. Sokszor szinte csak alig ismert vagy névtelen gagyi kártyákat dobál a rendszer. Ezek után a következőből már egy Sterling és egy Kroos is esett, akik nem rosszak, de még nem feltétlenül lesz világverő tőle az együttesünk. Nem sokkal ezután megjött a 90-es Ikon Emilio Butragueno, sőt volt még olyan mázlija is, hogy kinyitotta a Liverpool 97-es Team of the Year kapusát Allison Beckert is. Rajta kívül még a nagyobb neveknél felsorolta Kaka Ikon kártyáját, valamint a 98-as TOTY Mbappét, de horgára akadt Andy Robertson, Kenny Dalglish, Michael Ballack, Frenkie de Jong, illetve Matthijs de Ligt is.

A 8500 dollár egyébként mai árfolyamon nézve 2,5 millió forint. Ennyi pénzt szerintem kevesen költenének el a játékra, bár elnézve az EA bevételeit, lehet már nem állja meg a helyét a mondandóm. Mindenesetre úgy érzem, hogy régen rossz az irány, ha ekkora befektetések árán lehet csak igazán jó kártyákat szerezni. Nem azt mondom, meg kelljen küzdeni értük, de ne a pénztárca kinyitása legyen az egyetlen mód, főleg egy évente megjelenő játék esetében.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te költenél ennyit a játékra?

  • 19 %
  • 81 %