A koronavírus miatt változhatnak a tervek a 2020-as második Major körül

A koronavírus miatt változhatnak a tervek a 2020-as második Major körül

Pedig érdekes lett volna látni, hogy 2017 óta mennyit fejlődhetett a PGL.

Idén is kétszer rendezik meg a CS:GO legnagyobb presztízsértékű versenyét, a Majort. Azt már tudjuk, hogy a tavaszi felvonás Rióba látogat el, nincs is már túl messze a verseny, ahol majd a legjobbak csapnak össze. 2020 második Major tornájáról viszont még nem tudtunk semmit, egészen addig amíg pár napja megjöttek az első pletykák.

Fontos megjegyezni, hogy ezeket a híreket senki sem erősítette még meg, a polish leaks Twitter profil szivárogtatott ki információkat, amik ugyan képbe vágnak, könnyen lehet, hogy kamu. Állításuk szerint az őszi Majort Kínába vitte volna a Valve és a Perfect World valamint a PGL közös együttműködésével jött volna létre.

A számtalan áldozatot szedő koronavírus miatt viszont ezekről a terveiről le tett a Valve, más helyszínt és más szervezőt keresnek az őszi Majornek. A források azt is tudni vélik, hogy ki lesz az új szervező. Az a BLAST, akiről pont pár napja emlékezett meg DeKay, aki szerint érdemes lenne adni nekik egy Majort.

Lehetséges, hogy ez most össze is jön majd, de ha valamilyen oknál fogva mégsem, akkor a szivárgások azt is megemlítették, hogy 2021 első Major rendezéséért már most ringbe szállt a BLAST. Az egészségügyi kockázat sajnos nagyon magas most a térségben, ha valóban kínai Majort akart a Valve, akkor annak valószínűleg búcsút inthetnek az idén, ellenben most először kaphatunk majd BLAST Majort. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!