Saját LAN-t szervez a katonáknak az USA haditengerészete

Partneri megállapodásokat írt alá a U.S. Navy az amerikai e-sportpiac több szereplőjével.

2019 végén bejelentette az Egyesült Államok haditengerészete, hogy szeretné komolyan kivenni a részét az e-sportiparág fejlődéséből. Komoly pénzeket invesztál a hadseregnek ez az ágazata abba, hogy elérjék azt a korosztályt, akiket szeretnének megszólítani.

Az ígéreteket tettek követték, ugyanis a Navy aláírta a szerződésétt a DreamHack Anaheim és Dallas szervezőivel, valamit az ESL-lel arról, hogy szeretnének megjelenni az USA legnagyobb e-sport eseményeink. Brendan R. McLane ellentengernagy az alábbi közleményt adta ki az újdonsült partneri megállapodásokkal kapcsolatban.

"A haditengerészet izgatottan várja, hogy együtt dolgozhasson a DreamHackkel és az ESL-lel, az e-sport világ meghatározó szereplőivel. Ahogy a katonáktól, úgy az e-sportolóktól is elvárják hogy magasan képzettek legyen és törekedjenek a folyamatos fejlődésre. A partneri kapcsolataink segítenek a U.S Navy szenvedélyét kifejezni a versengés iránt, legyen szó a DreamHack észak-amerikai eseményeiről vagy az ESL-lel szervezett közös rendezvényekről."

A haditengerészet célja, hogy összehozzanak olyan LAN-okat, ahol a veteránok és az állomány tagjai közösen mérkőzzenek meg az e-sport játékokban. A Call of Duty már eddig is szerepelt a listákon, de hamarosan odakerülhet mellé a CSGO is.

A haditengerészet megjelenése a DreamHack események színvonalát is tovább emelheti, ugyanis különleges programokkal készül a Navy az anaheimi és dallasi eventekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már valaha nagyszabású e-sport rendezvényen?

  • 19 %
  • 0 %
  • 81 %
  • 0 %