Legjobb deckek Rank 5 alatt: Hunternek lenni kifejezetten jó

Hiába népszerűek a Druid és Rogue paklik, erősségben nem tudnak labdába rúgni.

A Galakrond's Awakening hetente érkező új fejezetei, valamit a legyőzött bossok utáni ládából kapott kártyák képesek arra, hogy frissen tartsák a Hearthstone Standard metáját. Nincsenek már egyeduralkodó Galakrond Shamanok és Rogue-ok, van ellenszer a népszerű Embiggen Druidokra is. Mutatjuk azt az öt paklit, amelyek a legjobban teljesítenek Rank 5 alatt!

5. Mech Paladin - 56,8 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAZ8FBq8EoIAD6okDxaEDg6cDn7cDDM8GrweY+wL2/QLW/gLX/gLZ/gLh/gLMgQOHrgPqsAPssAMA

Ha túl sok Embiggen Druiddal találkozunk, akkor ideje leporolni az ismerős Mech Paladint, ami néhány eltalált mágnesezés után olyan "tauntfalat" képes felhúzni, amin nem megy át egyetlen Aggro / Midrange pakli sem. 

4. Galakrond Warlock - 56,9 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAf0GCMUEnPgCoIAD/KMDkbED47QDn7cD8b8DC6MBxAidqQPlrAPorAPqrAPrrAPsrAP+rgOqrwP9sAMA 

Tele van Control lappal a Warlock igencsak drága változata, de pont ezért lehet hatékony egy olyan metában, ahol elég gyakran elárasztják az ellenfelek a boardot. Ha elég sokáig kihúzzuk, akkor a kétszeresen fejlesztett Galakrond, the Wretched és Dragonqueen Alexstrasza simán megnyeri nekünk a meccseket.

3. Resurrect Priest - 57,3 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAa0GCNYKoIADjYID1pkDk5sDmJsD2awDyMADC5eHA4KUA5mbA6GhA6+lA9GlA5mpA5+pA/KsA82vA/2wAwA=

A Hearthstone egyik legutáltabb paklija ismét visszatért, hogy borsot törjön az ellenfelek orra alá. A Galakrond, the Unspeakable mellé nem is kellenek Invoke kártyák, így is megéri azt az egy helyet deckünkben. A Bad Luck Albatross furcsa választásnak tűnhet, de elég jó statokkal rendelkezik, hogy early game-ben is hasznos legyen. A Highlander deckek fejvesztve menekülnek előlünk, ha többször is sikerül újraéleszteni a madarat.

2. Highlander Hunter - 58,3 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8eqAK1A8cDrwThBPIFlwjFCNsJmPAC+v4CoIADoIUDtpwD/KMD5KQDpqUDhKcDiq0Di60Djq0D+68D/K8D/q8Dh7AD8LADgrEDkbED2LIDn7cDAAA=

Nagyon drága, de szörnyen hatékony a meta legerősebb Highlander paklija. Leszedés, laphúzás, value és Charge mechanika is megtalálható a deckben, ami minden helyzetben képes előhúzni valami váratlant Brann kalapjából. Ha szeretnénk még egy csavart adni a decknek, akkor tegyük bele Boompistol Bullyt, a legújabb tech kártyát.

1. Quest Hunter - 60,2 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8IrwTh9QKggAPjiwOkpQPYsgOftwPztwMLlwjbCaCFA8edA+SkA7ulA5ipA46tA/ivA4KxA7i2AwA=

A Face Hunter már a múlté, itt a Quest Hunter, ami kicsit lassabb, mint elődje, de így is a gyorsabb deckek közé tartozik. A Rush lényekkel mi uralhatjuk a boardot, ami szép lassan akkora előnyt kovácsol számunkra, ahonnan nincs visszaút az ellenfél számára. Egyetlen hátránya a fenti verziónak, hogy rengeteg varázsporba kerül. Hét Face Hunter is kijönne egyetlen Quest Hunter árából, aminek köszönhetően sokan csak képzeletben tudják kipróbálni azt, hogy milyen érzés az, amikor a Steady Shotot megéri lecserélni a Ramkahen Roarra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen viszonyban vagy a Resurrect Priestekkel?

  • 24 %
  • 0 %
  • 71 %
  • 6 %