Aranyból álló bútorokkal bővülhet a Fortnite, új építő anyag lenne a láthatáron?

Az Epic Games minden szezon elején igyekszik villantani valami különlegeset, egy új nyersanyag bevezetése pedig tökéletes lehet erre a célra.

Ha minden jól megy, akkor már csak 8 nap van hátra a Fortnite következő szezonjának indulásáig, az Epic Games ugyanis a legutóbbi nyilatkozatában február 20-ára ígérte a második eltolást követően a Chapter 2 - Season 2-t. Emiatt a rövid idő miatt a Fortnite közösség ismét lázban ég, hiszen az aktuális szezon finoman mondva is már u-nal-mas...

Megszokhattuk, hogy az adatbányászok éjjel-nappal készen állnak arra, hogy érdekes részleteket publikáljanak a játék várható újításairól, Lucas7Yoshii pedig ezúttal is megtette. Elképzelhető, hogy a következő szezonban érkeznek "gold" kategóriás tárgyak, bútorok, amelyek a játékosok elképzelései szerint akár új nyersanyagot is jelenthetnek.

A Fortnite világában már rengeteg minden módosult, fegyverek egész hada cserélődött le az elmúlt két évben, új mechanikák kerültek be, mint például a horgászat, a szemetesekben/szalmabálákban elbújás, vagy az úszás, az építés azonban a kezdetek óta változatlan. Maximum az értékeket változtatta az Epic, illetve az edit nézetben lévő elemek többet már nem átlátszóak, de olyan szintű alakításra, amit egy új nyersanyag behozatala jelentene, még nem került sor.

A játékosok arra számítanak, hogy egy kifejezetten szívós, épp ezért ritka nyersanyagra számíthatunk.

Ahogy azt a leakeknél megszokhattuk, minden kérdésre választ kapunk, ha hivatalosan is megjelenik a fejlesztés.

Szerintetek tényleg építőanyag lehet az aranyból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg új építőanyag lehet az aranyból?

  • 13 %
  • 63 %
  • 25 %