Az évtized bohózata - 2 Ninja Defuse egymás után

Az évtized bohózata - 2 Ninja Defuse egymás után

Az elszenvedők számára nincs is ennél idegesítőbb dolog.

Sokféle látványos akció létezik Counter-Strike-ban, mégis az egyik leglélegzetelállítóbb, ha észrevétlenül hatástalanítunk egy bombát miközben egyébként ellenfelekkel vagyunk körbevéve. Ez az úgynevezett ninja defuse a profik körében is rengeteg vicces pillanatot szült, sőt, olykor drámait, ha éppen egy tétre menő mérkőzésen történt mindez. Most két olyan titkos bombafelszedést láthatunk, amik rögtön egymás után történtek meg és egyik viccesebb, mint a máik.

Epic Teamwork Defuse & 2 ninja defuses in a row from r/GlobalOffensive

Az első alkalommal azt láthatjuk, hogy két játékos állt bele a füstbe, majd amikor az egyikőjüket lelőtték az ellenfél megnyugodva konstatálta, hogy itt már gond nem lehet. Itt jön azonban a csel, ugyanis az első áldozat csupán csali volt, míg a második játékos vígan felszedte a bombát.

A második már egy jóval szerencsésebb fordulat révén jöhetett létre, bár az is igaz, hogy egy jó nagy adag hidegvérre is szüksége volt a védőknek. Lehetséges, hogy fortuna keze közre játszott, amikor elkerülték egymást az ellenfelek, de ebben az esetben a legtöbb játékos megszerezte volna az ingyen gyilkosságot, ám főhősünk inkább a biztos körgyőzelmet választotta.

Nektek milyen vicces vagy meghökkentő ninja hatástalanításotok volt már? Ha van pár ilyen a tarsolyotokba, akkor nyugodtan küldjétek el nekünk Facebook oldalunkra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti már csináltatok ninja hatástalanítást?

  • 72 %
  • 28 %