Egy

Egy "apró" csavarral tér vissza a Prince of Persia sorozat

The Dagger of Time névvel indul útjára az új PoP sorozat.

2003-ban készült el a Ubisoft égisze alatt a Prince of Persia talán legismertebb fejezete, a Sands of Time. Azóta megannyi folytatást és újragondolt koncepciót kaptak a gamerek, azonban csillapíthatatlan étvágyukat nem tudta elfojtani a francia fejlesztőcég. A napokban hivatalosan is bejelentette a Ubisoft, hogy új Prince of Persia játék készül, de nem várt fordulatot visznek a legendás szériába. Virtuális valósággal egybekötött szabadulószobaként lát napvilágot a "The Dagger of Time" névre keresztelt VR program, ami remélhetőleg Magyarországra is hamarosan eljuthat.

Nem ez az első alkalom, hogy a Ubisoft egy népszerű franchise-át telepíti át a virtuális valóság mezőire. Az Assassin's Creed inspirálta "Escape the Lost Pyramid" és "Beyond Medusa's Gate" sikere után várható volt, hogy újabb fába vágják fejszéjüket a fejlesztők. 

Az új PoP játék a "Sands of Time" trióliga idejére kalauzolja el a játékost, vagyis a klasszikusokhoz hasonlóan lehetőség lesz lelassítani, megállítani és visszapörgetni az időt, hogy egyetlen feladat se okozzon túl nagy gondot. Valószínűleg a legtöbben nem egy ilyen bejelentésre vártak a Ubisofttól, de egyelőre ezzel kell beérniük. Valódi videojátékos folytatásról egyelőre semmilyen hír nem kering az interneten és 2021 áprilisáig biztosan nem is kell arra számítani, hogy a semmiből felbukkan egy újabb fergeteges kaland a herceg főszereplésével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

dsa 

Kövess Minket!



Neked melyik volt a kedvenc részed az eredeti PoP trilógiából?

  • 20 %
  • 10 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 20 %