Rajongói visszaszámláló is mutatja a Fortnite Chapter 2 - Season 2 kezdeti időpontját

Rajongói visszaszámláló is mutatja a Fortnite Chapter 2 - Season 2 kezdeti időpontját

A Fortnite tartalomban bővebb idejében ilyenkor már egy in-game számlálóval hype-olták a közösséget a következő eseményre.

Az Epic Games-nek egy kifejezetten jó ötlete volt, hogy az egyes szezonok végén megrendezésre kerülő eseményeket mindig előre jelezték egy játékban is felbukkanó visszaszámlálóval. Ennek köszönhetően a játékosok pontosan tudták, hogy mikor kell jelen lenniük az adott helyszínen, hogy átéljenek valami különlegeset.

Most azonban könnyen elképzelhető, hogy semmilyen in-game event nem lesz, a játék történeti szála ugyanis megállt, az Epic Games ebben a szezonban minimalizálta a tartalomgyártást a játékosok felé. Egy furcsa event hangfájlt ugyan találtak az adatbányászok, de egyelőre senki sem tudta kontextusba helyezni a Fortnite világában.

Spektrogram alatt is igen egyedi megjelenést mutat a hanganyag:

Hivatalos visszaszámláló tehát nem érkezett, úgyhogy a híres adatbányász Lucas7Yoshii kezdett el streamelni egyet, ami hajszálpontosan a szezonnyitó szerverleállás elméleti idejére, vagyis magyar idő szerint február 20., délelőtt 10 órára mutat.

Kíváncsian várjuk, hogy az Epic Games mivel készül a következő szezonra, arra sajnos kis esélyt látunk, hogy a régi formájában fog ismét működni a tartalombővítési rendszere.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted több tartalmat fog gyártani az Epic Games a következő szezonban?

  • 27 %
  • 53 %
  • 20 %