Hirdetés

Felbecsülhetetlen kés landolt egy magyar játékos raktárában

Egy életre elég szerencse is kevés egy ilyen ládanyitáshoz.

Hirdetés

Kaptam már néhány rendkívül izgalmas üzenetet munkámból kifolyólag, ezekből osztok most meg veletek egy sztorit, had irigykedjetek ti is arra a rendkívül ritka késre, amit egy magyar játékos nyitott tegnap.

Tavaly októberben már olvashattatok egy hasonló sztorit. Akkor arról számoltunk be nektek, hogy egy magyar srác egy nagyon ritka, Ruby kiadású, gyári új, Doppler pillangókést nyitott, ami ott és akkor több, mint egy millió forintot ért. A legújabb sztori talán még ezen is túl tesz.

Kristóf Facebookon keresett meg minket egy kérdéssel, hogy mégis mi ez a kés, amit éppen most nyitott ki? Nem talált róla semmi infót, ahogy félórányi kutakodás után én is csak annyira bukkantam, hogy féléve valaki nyitott már egy ilyet. Ő volt a világon az első, aki gyári új, StatTrak-es, ultraibolya vadászkést nyitott ki CS:GO ládából. Kristóf nem véletlenül nem talált semmi információt a késéről, ő a második, aki ilyen késsel rendelkezik.

Az ő késének egy leheletnyivel rosszabb a floatja, de ezen a szinten ezt már apró szépséghibaként is felfoghatjuk. Az árát roppant nehéz meghatározni, sőt, az eladása sem egyszerű. Olyan ritka késről van szó, hogy profi segítséget kérve sem lehet könnyen belőni az árát. A legnagyobb influenszerek, de még a legnépszerűbb skinek adásvételével foglalkozó oldalak sem tudnak reális árat mondani a késre, hiszen sosem volt még eladó darab ebből a fajtából, egyszerűen nincs mihez viszonyítani.

A kés jelen pillanatban is eladó, nyugodtan lehet rá ajánlatokat tenni, de az biztos, hogy nem aprópénzért cserél majd gazdát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • nagyonjo33 5 hónapja
  Ölni kell vele 69-et és akkor úgy még többet fog érni
  0 0 Válasz
  • Tomcsikk 5 hónapja nagyonjo33
   Úgy tudom tradelés után nullázódnak a StatTrak™-os cuccok (de cáfoljatok meg ha nem így van).
   0 0 Válasz
 • Sziky 5 hónapja
  és tényleg
  0 0 Válasz
 • TheNavigat0r 5 hónapja
  ????????????????
  0 0 Válasz
 • Happylepsy 5 hónapja
  https://youtu.be/8QH7XK2QNUk Ajánlom a szerencsés úrnak a figyelmébe ezt a videót, ugyanis az ennyire ritka skineknek az eladása több munkát igényel, mint ahogy azt gondolnánk. Persze fel lehet rakni x pénzért, de a lehető legjobb megoldás az egy aukció, amit a világon mindenki láthat és licitálhat, ekkor lehet kimaxolni a profitot, persze mindig probléma, hogy ki küldi előbb a skint vagy a pénzt, de ezt egy középső féllel meg lehet oldani. ????
  0 0 Válasz
 • AztAdom 5 hónapja
  Elég jó nyitás
  0 0 Válasz
 • TeaButter 5 hónapja
  Nagyon szerencsés!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés