Felbecsülhetetlen kés landolt egy magyar játékos raktárában

Felbecsülhetetlen kés landolt egy magyar játékos raktárában

Egy életre elég szerencse is kevés egy ilyen ládanyitáshoz.

Kaptam már néhány rendkívül izgalmas üzenetet munkámból kifolyólag, ezekből osztok most meg veletek egy sztorit, had irigykedjetek ti is arra a rendkívül ritka késre, amit egy magyar játékos nyitott tegnap.

Tavaly októberben már olvashattatok egy hasonló sztorit. Akkor arról számoltunk be nektek, hogy egy magyar srác egy nagyon ritka, Ruby kiadású, gyári új, Doppler pillangókést nyitott, ami ott és akkor több, mint egy millió forintot ért. A legújabb sztori talán még ezen is túl tesz.

Kristóf Facebookon keresett meg minket egy kérdéssel, hogy mégis mi ez a kés, amit éppen most nyitott ki? Nem talált róla semmi infót, ahogy félórányi kutakodás után én is csak annyira bukkantam, hogy féléve valaki nyitott már egy ilyet. Ő volt a világon az első, aki gyári új, StatTrak-es, ultraibolya vadászkést nyitott ki CS:GO ládából. Kristóf nem véletlenül nem talált semmi információt a késéről, ő a második, aki ilyen késsel rendelkezik.

Az ő késének egy leheletnyivel rosszabb a floatja, de ezen a szinten ezt már apró szépséghibaként is felfoghatjuk. Az árát roppant nehéz meghatározni, sőt, az eladása sem egyszerű. Olyan ritka késről van szó, hogy profi segítséget kérve sem lehet könnyen belőni az árát. A legnagyobb influenszerek, de még a legnépszerűbb skinek adásvételével foglalkozó oldalak sem tudnak reális árat mondani a késre, hiszen sosem volt még eladó darab ebből a fajtából, egyszerűen nincs mihez viszonyítani.

A kés jelen pillanatban is eladó, nyugodtan lehet rá ajánlatokat tenni, de az biztos, hogy nem aprópénzért cserél majd gazdát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!