Mobiljáték győzte le pillanatnyi nézettségben a már hosszú ideje futó versenyeket 2020 januárjában

A Garena mobiljátéka volt a nézőközönség kedvence 2020 első hónapjában.

Ahogyan az várható, 2020 első hónapja sem volt versenyektől mentes. Az Esport Insider és az Esport Charts pedig kapva az alkalmon össze is állított egy listát, amelyen az idén januárban legmagasabb aktuális nézőszámot produkáló versenysorozatok, illetve a hozzájuk tartozó játékcímek szerepelnek. A lista azonban közel sem sikerült olyan kiszámíthatóra, mint ahogyan azt elsőre várnánk.

A dobogó legmagasabb fokát ugyanis egy igen népszerű mobiljáték foglalhatta el. A Garena cég üdvöskéje, a Free Fire igaz hazánkban nem annyira ismert, viszont az ázsiai kontinensen minden kétséget kizáróan tarol a telefonhasználók körében. A 2017-ben bemutatott alkalmazás ugyan nem mondható mai csirkének, azonban a telefonos battle royalt a mai napig rengetegen pörgetik telefonjaikon, sőt a kritikusok sem tudnak betelni vele!

Töretlen sikerének nincs is ékesebb bizonyítéka annál, hogy az idén Mexikóban elinduló Copa América bajnokságsorozatot 2020. január 11-én több, mint 890.000 nézték egy időben. Itt viszont felhívnánk mindenki figyelmét arra, hogy ezek az adatok nem feltétlenül tudják élethűen tükrözni a játék népszerűségét (mivel csak az adott időpontban néző rajongókat mutatja), mégis a Free Fire már ezzel a számmal is könnyedén megduplázta az ezüstérmes Dota 2 nézettségét, ami elsőre igen sokkolóan hathat különös tekintettel arra, hogy a Free Fire a legfiatalabb a listán található játékok között. 

Az ezüstérmes ahogyan azt már az előbb is megemlítettük nektek, a Dota 2 lett, mely versenysorozatának, a DreamLeague 13. szezonjának igen szép, közel 500.000-es egyedi nézettséget meghaladó adatai születtek. A dobogó harmadik és negyedik helyére legalábbis a januári versenyek nézettségét tekintve, pedig a League of Legends állhatott. Bronzérmesként az LCS Spring adásai futottak be 387.000-es nézettséggel, míg a LEC Spring kicsit lemaradva, 310.473-as nézőszámmal foglalhatta el a negyedik helyet a listán. Ha pedig már LEC, zajlik az élet a nagy visszatérő FORG1VEN körül, nemrég önszántából a kispadra ült.

Végül pedig nem szabad elfeledni az ötödik helyre felkúszó Games Done Quick legutóbbi hajráját, ami nem kimondottan olyan verseny, mint a többi, hiszen itt speedrunokat követhetnek figyelemmel a nézők, a befolyó adományokat pedig teljes egészében jótékony célra ajánlják fel a szervezők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!
Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Üzlet - A szép haj titka – Milyen samponra van szükségem?

A hajápolás sokunk számára kiemelt szerepet kap a mindennapok során, hiszen valamennyien szeretnénk csodálatos hajkoronával tündökölni. Azonban korántsem biztos, hogy elérjük a kívánt eredményt, ha nem megfelelő termékeket használunk.

Üzlet - Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

A mindennapok során számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni az emlékeinkben. Azonban a memóriánk nem annyira megbízható, mint amennyire szeretnénk, és emiatt sok emlék feledésbe merül. Pontosan ezért érdemes rögzíteni a legfontosabb pillanatokat. Erre nyújt lehetőséget a baba emlékőrző.

Üzlet - Hasznos tippek a tudatos táplálkozáshoz

A megfelelő étkezés és testmozgás az egészséges életmód alapvető elemeinek számítanak, vannak viszont, akik nehezen tudják rávenni magukat az életmódváltásra. Sokszor azonban már a kisebb változtatások is szembetűnő eredményt okozhatnak, ami meghozhatja a kedvünket a folytatáshoz. Ha Te is szeretnél a tudatos életmód ösvényére lépni, tarts velünk!