Így ünnepelték a Valentin-napot a gaming és e-sport világában

A játékfejlesztők és e-sport csapatok évről évre újabb szerelmes tartalmakkal készülnek a rajongók számára. 

A "szerelmesek ünnepének" számító Valentin nap már nem csak a való életben, hanem a gaming világban is nagy eseménynek számít és a játékfejlesztők, illetve az e-sport csapatok is minden évben kedveskednek valamilyen aprósággal a rajongók számára. A népszerűbb franchise-ok például külön eseményeket tartanak ingame, míg mások a közösségi médiában posztolnak valamilyen vicces tartalmat. A jelenség évről évre nagyobb méreteket ölt, így összeszedtünk nektek, hogyan is ünnepeltek idén a gaming világában. Vágjunk is bele!


Az Apex Legends már jó pár napja megkezdte a felkészülést az ünnepre és bejelentették, hogy a közkedvelt duó mód limitált ideig visszatér majd a játékba.

A Call of Duty franchise sem feledkezett meg a szerelem ünnepéről és egy teljesen új bundle-lel rukkoltak elő a rajongók számára, amiben alkalomhoz illő fegyver és karakter skinek kaptak helyet. 

A G2 Esports tartalomgyártói kimaxolták a lehetőséget és egy olyan videóval rukkoltak elő, amiben játékosaik vicces, játékon belül is használható csajozós szövegeket osztanak meg a rajongókkal. 

Az Overwatch League szokásához híven maradt az egyszerű Valentin napi kártyáknál, amik ugyan a ligát nem követők számára nem mondhatnak sokat, a rajongók szemébe mégis örömkönnyeket csalhatnak.

Végül, de nem utolsó sorban itt van még néhány üdvözlő kártya az Apex Legends, PUBG, Overwatch, WoT és CS:GO szerelmeseinek. Jó böngészést!

Nektek melyik Valentin napi tartalom jött be leginkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!