Dedikált Cyberpunk 2077 videokártyát villantott meg az Nvidia

Igazán kreatív módon kezdték el teaselni a CD Projekt Reddel közösen az NVIDIA család limitál kiadású tagját.

Habár majd fél évvel eltolták a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát, a közösség teljesen megértő volt a fejlesztők irányába, ugyanis az emberek végre egy elsőre is kész, és megfelelően működő játékot szeretnének kapni. A csúsztatás miatt viszont még nagyobb figyelem hárul a CD Projekt Redre, amúgy is magasra tették a lécet Keanu Reeves-szel, de így aztán főleg rájuk figyel a világ.

Nemrég egy érdekes párbeszéd zajlott le Twitteren a hivatalos Cyberpunk 2077 és NVIDIA GeForce oldalak között, a bejelentést úgy osztották meg a követőkkel, mintha csak most merülne fel az ötlet:

Miután a Cyberpunk 2077 megkérdezte, hogy mi lenne, ha készítenének egy limitált kiadású Cyberpunk 2077 videókártyát, az NVIDIA kérette magát egy kicsit, de végül egy homályos fotó kíséretében azt mondták, hogy maradjunk velük. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen kártya is kaphatja meg az új dizájnt, de talán RTX 2070-re a leglogikusabb tippelni, hiszen nemcsak teljesítményben tudja kihozni a maximumot a játékból, de még azonosítóra is stimmel.

Azt viszont már most biztosra vehetjük, hogy ez a kártya drágább lesz, mint a nem dedikált testvérei, elvégre egy időszakos lehetőségről van szó.

Te vennél ilyen limitált kiadású videokártyákat?

Frissítés - 02.18 - 10:30

Kijöttek a pontos részletek a kártyát illetően!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vásárolnál limitált kiadású videokártyát?

  • 22 %
  • 39 %
  • 39 %