Úgy fest, az arany lesz a következő Fortnite szezon fő motívuma - Megjelentek az első teaserek

Úgy fest, az arany lesz a következő Fortnite szezon fő motívuma - Megjelentek az első teaserek

A Fortnite játékon belül és kívül is aranyba borult.

Hosszú tologatás után végre közelébe kerültünk a Fortnite új szezonjának, olyannyira, hogy már a hivatalos teaserek is megjelentek. Az első képeket utcai hirdetések formájában kapták meg a játékosok, európai nagyvárosokban is sorra tűntek fel a következő hirdetések:

Egyes képeken, animációkon egy amerikai telefonszám is megjelenik, amit ha felhívunk, a következő hanganyag fogad minket:

A hölgy valamilyen ügynökségi toborzásról beszél, illetve jó vadászatot kíván az ügynököknek, végül pedig arról számol be, hogy az olajfúró berendezés üzemel.

Közben a hivatalos Fortnite felületek dizájnja is teljesen megváltozott:

Aztán nem olyan régen ez az egész folyamat átkerült a játékba is, a bútorok elkezdtek átalakulni, az arany színűeket pedig nem lehet szétcsapni.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Epic Games a szezon végi dolgokat is másképp kezeli majd mostantól, szigorúan véve ez is egyfajta játékbeli esemény, de persze koránt sem olyan, mint a meteor, vagy a vulkánkitörés. További érdekesség, hogy az első teasert, már hetekkel ezelőtt megkaphattuk, csak épp senki sem tudott róla. A Chaos Physics engine-t is bejelentő posztban az új szezonról szóló részleteket az Epic Games arany színű kitakarással tüntette el.

A közösség természetesen pillanatok alatt belelkesült, rengetegen azon törik a fejüket, hogy mire készül ezúttal az Epic Games. Az adatbányászok is szinte kivétel nélkül arany-fekete színűre cserélték a logóikat. A hypevonat elindult, és csütörtökig biztosan nem fog megállni, kíváncsian várjuk, hogy milyen információkat csepegtet még nekünk az Epic. Mi van, ha az aranyat képletesen kell érteni? Az olajat is szokták folyékony aranynak hívni, a fenti hanganyagból kiindulva pedig akár erre is utalhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mit jelenthet a bútorok arannyá válása?

  • 18 %
  • 9 %
  • 18 %
  • 55 %
  • 0 %