Ezek a Galakrond's Awakening legnépszerűbb lapjai

Ezek a Galakrond's Awakening legnépszerűbb lapjai

A Druid nyerte a legnagyobbat a Galakrond's Awakening érkezésével.

35 sosem látott lapot emelt be a Hearthstone-ba a Galakrond's Awakening, a legújabb Solo Adventure. Az egyszemélyes kaland négy fejezetében izgalmasabbnál izgalmasabb kártyákra csaphattok le, de nem mindegyiknek sikerült megvetnie a lábát a Standard metában. A legnépszerűbb lapok mellé több esetben is nagyszerű győzelmi arány párosul, ezeket láthatjátok az alábbiakban! 

5. The Amazing Reno

Népszerűség: összes deck 5,4 %-ában szerepel

Deckek győzelmi aránya: 51,9 %

Minden lényt eltűntet a Battlecry képessége, de a Control Mage egyelőre nem a legjobb választás Jainához. Mivel Hero Cardról van szó, ezért még lehet benne kakaó a későbbiekben, de egyelőre nem kell túl komolyan venni azokat a paklikat, amikben Reno, a Sárkány megérkezhet a 10. körben.

4. Boompistol Bully

Népszerűség: összes deck 6,9 %-ában szerepel

Deckek győzelmi aránya: 52,0 %

A tökéletes tech kártya, ami a Loathebhez hasonlóan egy körre ellehetetleníti az ellenfelet. A Battlecry lények gyakorlatilag minden deckben helyet kérnek maguknak, ezért a Bully nagyon jól beleillik a jelenlegi metába. Főleg Highlander és Control paklikban hatékony, de akár egy Galakrond Rogue-ban is feltűnhet.

3. Sky Gen'ral Kragg

Népszerűség: összes deck 7,1 %-ában szerepel

Deckek győzelmi aránya: 50,2 %

Népszerű, de nem túl effektív. Egyelőre még keresi a helyét az új kalóz Legendary, ami elsősorban a Quest Hunterekben és a Quest Galakrond Rogue-okban szerepel. Ha sikerül a negyedik körben kijátszani, hatalmas tempóelőnybe juthattok, de ehhez nem árt szerencsesütit reggelizni.

2. Rotnest Drake

Népszerűség: összes deck 8,6 %-ában szerepel

Deckek győzelmi aránya: 56,1 %

Első ránézésre feltűnhet, hogy mennyire erős is a lap. Elpusztít egy ellenséges lényt, miközben 6/5-ös test is érkezik a boardra. Ezért mindössze 5 manát kér csak a játék, ezzel az egyik legjobb üzletet köthetitek meg.

1. Winged Guardian

Népszerűség: összes deck 11,3 %-ában szerepel

Deckek győzelmi aránya: 54,5 %

Az Embiggen és Ramp Druidok nagy számmal fordulnak elő a jelenlegi metában, ebben nagy szerepet játszik a Winged Guardian. Levakarhatatlan a boardról, de nem kell sokat áldozni rá. Tökéletes late game kártya, ami ideális esetben, egy Sidequest teljesítése után közvetlenül a pakliból röppen ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megszerezted már a 35 új lapot a Galakrond's Awakeningből?

  • 69 %
  • 8 %
  • 23 %
  • 0 %