Jungler az élen: legnépszerűbb hősök a 10.3-as frissítésben

Jungler az élen: legnépszerűbb hősök a 10.3-as frissítésben

Jó dolguk van az ADC-knek, de egy jungler a LoL legnépszerűbb hőse jelenleg.

A 10.3-as patch hamarosan lepörög, ugyanis február 20-án érkezik a LoL szervereire a 10.4-es frissítés. A mostani metában egyértelműen az alsó ösvényről szól minden, ezért nem kell túlságosan meglepődni ahhoz, hogy a legnépszerűbb LoL hősök között ADC-k tömegei követelik maguknak az előkelő pozíciókat. Itt a top 5-ös lista, avagy a legtöbbször választott hősök a League of Graphs statisztikái alapján!

Futottak még

Muszáj megemlíteni Apheliost és Settet, akik bár nem fértek be a legjobb 5-ös közé, de ez nem rajtuk múlik. Egyszerűen túlságosan erős a játékosok szerint mindkét hős, ezért inkább tiltják őket. Sett 55,2 %-os, Aphelios 58,1 %-os bannolási rátával rendelkezik és ez még egy jó darabig így lehet, 10.4-es változtatások ide vagy oda.

5. Lucian - 23,3 %-os népszerűség

Nem nyúltak hozzá a fejlesztők, de így is szép számmal választják az idézők Senna férjét. Középre és topra is flexelhető a hős, de igazán az alsó ösvényen érzi jól magát. Győzelmi arányai nem túl kecsegtetőek, de népszerűséggel képes ezt kompenzálni.

4. Senna - 23,7 %-os népszerűség

Komoly gyengítést kapott a hős, de még mindig az egyik legnépszerűbb alsó ösvényes karakternek számít. ADC-nek a profik már nem választják, de a casual rétegeknek még mindig elég újdonságot tartalmaz, hogy megérje pickelni a ranked meccseken.

3. Ezreal - 24,3 %-os népszerűség

Egy kis plusz mana kellett csak az Awaken videó egyik szereplőjének, hogy visszaverekedje magát a metába. Győzelmi aránya is megugrott az erősítésnek köszönhetően, de még így is elmarad az 50 %-tól.

2. Miss Fortune - 24,7 %-os népszerűség

A pisztolypörgető hölgy odapörkölt a vetélytársaknak, mivel kompetitív és az alatti szinten is nagyon jó eredményekre képes. A belassult mérkőzések jót tesznek MF-nek, aki egyetlen jól időzített ultival képes megfordítani a csapatharcokat.

1. Lee Sin - 28,0 %-os népszerűség

Jankos, bluerzor és Selfmade is erőlteti Lee Sint, aki jelenleg a legtöbbször pickelt karaktere a LoL-nak. Már early game-ben is hatást tud gyakorolni a meccsek alakulására, de akkor sincs baj, ha nem talál fogást egymáson a két csapat. Jó reflexek kellenek és az ellenfél ADC-je alulról szagolja az ibolyát. Nem lehet mindenkiből Insec, de Lee Sin meghálálja a gyakorlásra fordított időt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik most a LoL legerősebb ADC-je?

  • 44 %
  • 4 %
  • 24 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 12 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 8 %