10 grafikai frissítés, amiket elviselne a CS:GO, vagy mégsem?

10 grafikai frissítés, amiket elviselne a CS:GO, vagy mégsem?

Modernebb élsimítás, raytracing, javított fizika és füstök? Mi tagadás, némelyik nem lenne rossz.

Nem is olyan régen elmélkedtünk arról, hogy mivel járna ha a CS:GO a Dota2-höz hasonlóan áttérne a Source 2 grafikus motorra. Ha még a jövőhéten nem is számíthatunk a nagy frissítésre, érdemes megjegyezni a témát, egyre többet hallani mostanában.

Legújabban 3kliksphilip foglalkozott a témával a saját YouTube csatornáján, igaz ő egy kicsit másabb megközelítést választott. Tíz olyan grafikai hiányosságot szedett össze, amiktől jelenleg "szenved" a CS:GO, ugyanakkor koránt sem biztos, hogy jó hatással lenne a játékra.

Az egyik ilyen például a rombolhatóság. Manapság tényleg egyre több és több játékban láthatjuk azt, hogy csak részben vagy szinte teljes egészében rombolható a környezet. Ahogy azt 3kliksphilip is elmondja, az is bebizonyosodott már, hogy e-sportba sem kavar be egy ilyen funkció, hiszen a Rainbow Six: Siege köszöni, jól van.
Ugyanakkor a CS:GO-t pont azért szeretik annyian, mert ugyanazokra az alapokra épül, mint anno a legelső játszható verzió. A rombolható környezet csak elvenne valamit a CS varázsából. Nem úgy az élsimítás, amit bár megtalálunk a CS:GO grafikai beállításai között, ma már sokkal modernebb technológiákat ismerünk élsimításra, amik határozottan szebbé tennék a CS:GO egyes részeit.
A videóban kitér olyan elemekre is, mint magasabb felbontású árnyékok és fegyvermodellek, a felskálázás, de ami ezeknél sokkal érdekesebb lehetne, az a füstgránátokat kijavítása. Biztosan ti is futottak már bele bugokba a füstökkel kapcsolatban, átlógnak a falakon, átlátszanak mögötte a különböző textúrák, akár az egész karakter is.

3kliksphilip eredeti, angol nyelvű videóját lent találjátok meg. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, miután megnéztétek írjátok meg, hogy szerintetek melyik "újdonság" jönne jól a CS:GO-nak és melyik nem.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!