Assassin's Creedet zsebelhetünk be ingyen a következő Epic Store ciklusban

Assassin's Creedet zsebelhetünk be ingyen a következő Epic Store ciklusban

Az Epic Games megint odapirít, bejelentették a következő két ingyenes játékot.

Habár az Epic Store-t sokan nem szívlelik az exkluzivitási ügyletei miatt, azt nem lehet mondani, hogy nem bőkezű az üzemeltetője, hiszen időről-időre legendás címeket zsákolhatunk be teljesen ingyen. Még két napig lecsaphattokKingdome Come: Deliverance és Aztez címekre, utána viszont újul a lista:

Február 20-tól mindenki szabadon hozzáadhatja a fiókjához az Assassin's Creed Syndicate-et, ami 2015-ben jött ki, és egészen a 19. században zajló ipari forradalomig repít minket vissza, Londonba. Habár ez az AC is eléggé megosztotta az embereket, egy kipróbálást mindenképp megérhet azok számára, akik még nem játszottak vele, különösen ingyen.

Noha az AC mellett erős elnyomásban fog részesülni, érdemes pár szót ejteni a Faeria című alkotásról is, ami a kártyajátékok szerelmeseinek már ismerős lehet. A játék nem tört világuralomra, viszont egy kellemeset csavar az eddig megszokott játékmeneteken, ugyanis építhető pályát kapott, amin keresztül el kell érnünk az ellenfelünket. Ajándékként ez is megérhet egy próbát.

Az akció február 20-tól február 27-ig lesz elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te addolod majd az Assassin's Creed Syndicate-et?

  • 90 %
  • 10 %
  • 0 %