Törölték az EVE Online shooterét, majd bejelentettek egy másikat

Törölték az EVE Online shooterét, majd bejelentettek egy másikat

A népszerű MMO játék shooterét törölték is, de nem is.

Az EVE Online játékosai a gamer közösség valódi kemény magjának számítanak, mivel időt és pénzt nem kímélnek, amikor belevetik magukat az újabb és újabb űrcsatákba. Nem egyszer fordul elő, hogy több ezer dollárért cserélnek gazdát hajók, de kivételes esetben ez a szám még nagyobbra nőhet. Az elmúlt hónapban az ausztrált tűzvész megsegítésére adományozott egy népszerű youtuber úgy, hogy 10 millió forintot kifizetett egy Gold Magnate fregattért.

Ezúttal egy szomorú hírre ébredhettek a rajongók, mivel az EVE Online világából építkező shootert, a Project Novát hivatalosan is elkaszálták. A döntés mögött az alábbi indok húzódott.

" Azért hoztuk meg ezt a döntést, mivel a Project Nova játékmenetével kapcsolatos tapasztalatok, amiket 2018-ban az EVE Vegason bemutattunk egyszerűen nem találkozott a céljainkkal, amit ezzel a projekttel elterveztünk." - mondta George Kellion a CCP kommunikációs vezetője

A Project Nova és a hozzá kapcsolódó minden izlandi fejlesztőcsapat által megálmodott terv a süllyesztőbe került. Az új, multiplayerre fókuszáló shooter fejlesztési munkálatai Londonban indulnak meg. Egyelőre se nevet, se más információt nem osztottak meg a projektről, de idővel mindenre sor kerül, csak jusson el a fejlesztés egy olyan szakaszába a program, amikor már a közvélemény előtt is be lehet mutatni.

Az új shooter a harmadik próbálkozás lesz arra, hogy kibővítsék az EVE Online világát, ugyanis a Project Nova mellett a Dust 514 sem került soha forgalomba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted elkészül valaha legalább egy EVE Online shooter?

  • 0 %
  • 33 %
  • 67 %