Nem kell gépújítás: GeForce Now-n is játszható lesz a Cyberpunk 2077

Nem kell gépújítás: GeForce Now-n is játszható lesz a Cyberpunk 2077

Egy újabb örömhír a gamerek számára.

A Cyberpunk 2077 gépigényéről egyelőre semmilyen hivatalos információt nem árult el a CD Projekt Red csapata, de a videók és képek alapján nem sok jóra lehet számítani ezen a területen. Night City életre keltésének megvan az ára, ami itt tényleg komoly összegekbe kerülő hardverspecifikációkat jelenthet.  Szerencsére egy újabb megoldást kaptak a rajongók ennek a problémának az áthidalására, miután az NVIDIA hivatalosan is meghirdette a Cyberpunk 2077 stílusú, limitált videokártya nyereményjátékát.

Fortuna kegyei mellett még egy lehetőség vár azokra, akik nem rendelkeznek olyan PC-vel, ami képes futtatni élvezhető minőségben a legújabb nyílt világú RPG-t. Az NVIDIA GeForce Now szolgáltatásba rögtön a megjelenés napjától bekerül a CP 2077, ami azt jelenti, hogy akár 4K-s felbontásban is pörgetni lehet majd V kalandjait régebbi konfiguráción, sőt akár televízión is.

A CD Projekt Red szeretné behálózni az egész gaming világot, ezért PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One X-re és GeForce Now-ra biztosan szeptember 17-én érkezik a játék, továbbá a Google Stadiát sem szeretné kihagyni a lengyel fejlesztőgárda. Összességében a bejelentés hatására megugorhatnak az eladások, mivel annyi a játékosok dolga, hogy Steamen / GOG-on / dobozosan megvásárolják a játékot, majd a GeForce Now segítségével simán futtassák azt. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a videojáték streaming felhőalapú szolgáltatás újabb utat törjön a userek irányába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már a CP 2077-et?

  • 0 %
  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %