Tetőtől talpig szerkeszthető karaktert is tartalmaz a legújabb Fortnite Battle Pass

Tetőtől talpig szerkeszthető karaktert is tartalmaz a legújabb Fortnite Battle Pass

A haját, a tetkóit, a bakancsát, tényleg mindenét módosíthatjuk az új Battle Pass Tier 1-es kinézetének.

Frissítés

Sajnos a karaktert csak egyszer állíthatjuk be, onnantól kezdve nincs lehetőségünk őt többet szerkeszteni, szóval érdemes lehet csak akkor gondolkozni az alakításán, ha már összegyűjtöttük azokat a tartalmat, amiket használni szeretnénk hozzá.

Eredeti cikk

Új fejezet kezdődött a mai napon a Fortnite életében, elindult a 12. szezon, vagyis hivatalos nevén a Chapter 2 - Season 2. Az Epic Games jó sok mindennel készült, rengeteg minden változott, a legérdekesebb dolgokhoz azonban elég megnézni a szezon trailereit.

De persze nem szabad elfejteni a kozmetikai kiegészítőket sem.

A játékba belépve azonban további újdonságok fogadják a játékosokat, a menüben a legnagyobb változás egyértelműen a Battle Pass fülnél található. Nagyszerű, bejárható környezetet kaptunk, íme róla egy rövid videó.

Számos érdekességet rejt a Battle Pass, az egyik legjobb viszont talán a teljes egészében személyre szabható karakter, Maya, akit már az első szinten megkapunk.

Mayát az Upgrade Vault menü részben teljesen testre szabhatjuk, a ruháját, a sapkáját, a bakancsát, a sálját, szinte minden egyes részét módosíthatjuk, még a tetkóit is. Persze a lehetőségek többsége a küldetések teljesítésével oldódik fel, szóval az elején még korlátozottak a beállítható megjelenések.







Ő a játék történetének első olyan karaktere, akin nem csak hátizsákot és style-t, hanem komplett ruhadarabokat cserélhetünk le, ezzel biztosítva elképesztően sokféle megjelenést neki.

Patch notes ismét nem érkezett, talán 1-2 napon belül a játékosok ismét összerakják a közösség frissítési naplóját, abból pedig tudomást szerezhet mindenki a legfontosabb változásokról. Az biztos, hogy a térkép itt-ott módosult, hiszen érkeztek új területek, például a Yacht Steamy mellett, és a fúrótorony, amin bot ellenfelek is találhatóak.


Jó játékot, és jó felfedezést kívánunk mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!