Hamarosan debütál az Örökkévalók rendszere a League of Legends-ben

Hamarosan debütál az Örökkévalók rendszere a League of Legends-ben

A Riot Games új videót posztolt a hamarosan érkező, különleges statisztikákat számláló funkcióról.

2019 nyár végén a Riot Games egy teljesen új tartalmat jelentett be, az Eternals-t, vagyis Örökkévalókat. Az Örökkévalók lényegében különleges statisztikaszámlálók, amelyek élőben, a mérkőzések közben is frissülnek, és mutatják nekünk is, illetve az ellenfeleinknek is az elért sikereinket.

A játékosok meglehetősen vegyes érzelmekkel fogadták, sőt a negatív oldal jobban is dominált, ugyanis egy felesleges újításnak tartják, amivel csak újabb pénzeket csalhat ki a Riot a játékosokból, illetve egy olyan probléma is felmerült, hogy egyes szélsőséges esetekben előnyt is jelenthet az Örökkévalók használata.

A sok negatív visszajelzés hatására a Riot Games eltolta az Örökkévalók megjelenését, hogy újra átgondolják a rendszer működését, illetve jobban megvizsgálják a játékosok igényeit.

Tegnap este egy új videót posztoltak az Örökkévalókról, PBE-en újra elérhetőek és hamarosan érkeznek az éles szerverre is. Nézzük is meg, a részleteket.

Az Örökkévalók minden hős számára két kategóriába tartozó csomagokat jelentenek. Van egy alap csomag, amit Kék esszenciáért cserébe lehet feloldani, és van a hősspecifikus, ami a leginkább rá jellemző statisztikákat számlálja. Ez utóbbi RP-ért cserébe válik használhatóvá. Amit kapunk ezekért, hogy az Örökkévalókra vonatkozó teljesítményeinket számos helyen mutatja a játék, mi magunk megtekinthetjük a menüben a Fejlődés lapon, mérkőzés közben egy erre kialakított kis ablakban, az ellenfeleink és csapattársaink pedig megnézhetik a betöltőképernyőn, illetve ha eltettük őket láb alól.


Az Eternals lehetőséget ad arra is, hogy Yasuoval még fényesebben villogjon a Level 7, ugyanis a fejlesztett Örökkévalók új effektet adnak hozzá ehhez a funkcióhoz.

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

Magyar videó

Angol videó

Ahogy feljebb írtuk, az Örökkévalók már elérhetőek PBE-n, így testközelből is megnézhetőek.

Te veszel majd az Örökkévalókból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te veszel majd Örökkévalókat?

  • 85 %
  • 8 %
  • 8 %