Deadpoollal valami nagy dolog készül - Minden, amit eddig tudunk az antihős Fortnite-os szerepéről

A Fortnite világa egy újabb különleges szereplővel bővül majd, az Epic Games pedig egy rakás információt rejtett már el a játékon belül.

A csütörtöki Fortnite szezonkezdés igen nagy hatással volt a közösségre, hiszen az Epic Games töménytelen mennyiségű újdonsággal készült a játékosoknak. Az új Battle Pass és új helyszínek mellett új lehetőségek és egy sor Mythic fegyver is érkezett.

A közösség az elmúlt napokat mással sem töltötte, mint felfedezéssel, mivelhogy az Epic Games ezúttal sem fedte fel a részleteket. Vannak azonban olyan dolgok, amik a titkos vaultoknál is jobban szemet szúrtak, például Deadpool felbukkanása a játékban. A karakter legelőször a szezon trailerjeiben jelent meg.


Aztán ahogy az adatbányászok munkának láttak, kiderült, hogy a karakter már a fájlok között van.


Ahogy a Fortnite szerverei feléledtek, világosság vált, hogy valami nagy durranásra készül az Epic a karakterrel, hiszen a menün belül saját fület is kapott a Battle Pass terem mellett.

Rákattintva erre a lehetőségve, az alábbi, nem túl kellemes helyiségbe érkezünk.

Itt ismét két opciót tekinthetünk meg, van a mosdókon egy számítógép, illetve a földön hever egy papíros. A PC-n Deadpool felhasználójába nyerünk bebocsátást, és megtekinthetjük a hozzátartozó küldetéseket.

Az első heti küldetések már teljesíthetőek is, meg kell találni az Epic-nek írt levelét, valamint mennünk kell úgy egy meccset, hogy nem köszönjük meg a fuvart a buszvezetőnek. Az adatbányászok információi szerint második heti feladataink is lesznek hozzáköthetően.

  • Találd meg Deadpool tejes dobozát
  • Találd meg Deadpool chimichangáját a főhadiszállás körül

Na de a levél, ez az ami igazán érdekes, ugyanis Deadpool egy rajzot is készített a Battle Bus-ról.

Az üzenet tartalma szerint Deadpool, vagyis Wade azt szeretné, ha az alkotása szerint alakítanák át a Fortnite buszt, ebből pedig könnyen arra lehet következtetni, hogy ez meg is fog történni. Egyesek arra tippelnek, hogy Deadpool lesz a Battle Pass rejtett karaktere, amikor pedig megszerezhetővé válik, akkor egy esemény is lesz majd hozzá.

Jelenleg ennyi információ áll rendelkezésre az antihős Fortnite karrierjével kapcsolatban, az idő múlásával azonban biztos, hogy több részlet fog kiderülni.

Ha nem tudod, hogy ki az a Deadpool, vagy miért különleges, akkor az alábbi sorokat neked ajánljuk.

Deadpool, vagyis Wade Winston Wilson egy kitalált karakter a Marvel univerzumában. Életének korai szakasza több helyen zavaros, a legbiztosabb pont, hogy már fiatalon bérgyilkosként dolgozott, aztán rákot diagnosztizáltak nála. Ezt követően keresték őt meg a Weapon X kapcsán, amivel megmenthették az életét. Persze a cél más volt, egy élő fegyvert akartak készíteni belőle, ami sikerült is, Wade ugyanis mutáns lett, eltorzult a teste, és az elképesztő regenerálódás képességével gazdagodott, ami miatt voltaképp halhatatlan. Nem számít neki hány golyót kap, hány részre szakad, befoltozza saját magát. A karakter különlegessége, hogy ő tudja magáról, hogy egy szereplő, a történetből kitekintve pedig direktben megszólítja az olvasót/nézőt. Mondhatni egyedi stílusa és őrült személyisége miatt sok rajongóra tett szert az évtizedek alatt, egyesek a Marvel egyik legkomplexebb hősének nevezik.

2016-ban a mozivásznon is debütált a karakter Ryan Reynolds alakításában, 2018-ban pedig megérkezett a második rész is. Olybá tűnik, hogy most már a harmadik részt is forgatják, legalábbis Ryan egy decemberben adott interjújában erről beszélt, a nagyon kevés rendelkezésre álló információ miatt azonban kételkedünk benne, hogy a film még a Fortnite ezen szezonja alatt megjelenne.

Te várod már a Deadpoollal kapcsolatos további történéseket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!