Hirdetés

vS Standard meta jelentés: három hős meglógott a többiektől

Új király ült fel a trónra.

Hirdetés

A Druid dicsőséges korszakának úgy tűnik, hogy vége, de még így sem kell panaszkodnia Malfurionnak. Erősségben és népszerűségben is Rexxar vette át a vezetés, itt a legújabb ViciousSyndicate HS Standard meta jelentés.

Népszerűség

A Highlander és Dragon Hunterek szárnyalása egészen az első helyig repítette Rexxart. A Rotnest Drake érkezése felpörgette a sárkányokra épülő szinergiákat, ezért nem igazán van jobb választás jelenleg a Hunter valamilyen sárkányos verzióinál. A Druid még mindig tartja magát, az Embiggen fieszta továbbra is eldöntheti a meccseket az első néhány körben. A Rogue sem veszített sokat, főleg a Galakrond változata hasít.

Matchupok

Alig van rossz matchupja a Dragon és Highlander Huntereknek, nem véletlen, hogy a játékosok is előszeretettel döntenek ezen változatok mellett. A Galakrond paklik között a Warrior sem teljesít rosszul, csak el kell vele kerülni a Resurrect Priesteket. Bizonyos szituációkban a Mech Paladin és a Token Druid is labdába rúghat, de ha nyers erőről van szó, akkor semmi sem állhat a Quest Hunter útjába.

Erősorrend

Két listán is megcsípte az első helyet a Rush lényekre épülő Quest Hunter, de a Dragon és a Highlander verziók is megérik az árukat. A Tier 1-be befért még a Galakrond Rogue és a Mech Paladin is, az Embiggen Druid főleg alacsonyabb rankon fejti ki hatását. Legenden belül olyan deckekkel is lehet nagyot szakítani, amikkel Rank 5-ön esély sincs, ilyen például a Quest Druid vagy a Highlander Mage. Jól kell ismerni a metát és az ellenfeleket, akkor nem érhet meglepetés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Dragon, Highlander, Quest vagy Face Hunter a kedvenced?

  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %
  • 0 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Puki 1 hónapja
    Hmm
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?