Uncharted film és amit eddig tudunk róla

Uncharted film és amit eddig tudunk róla

10 év előkészület, 2 elfogyasztott rendező, de a forgatókönyv kiváló, legalábbis a főszereplő, Tom Holland szerint.

Több mint egy évtizede hallunk arról, hogy Uncharted filmet kapunk, ám amikor kiderült, hogy az új Pókember filmszéria sztárja, Tom Holland lesz a főszereplő, valójában is elkezdhettünk bizakodni. A főszereplő fiatal kora mindenképpen sosem látott Nathan Drake-et eredményezne, amivel semmi probléma nincs, hiszen előzményfilmet is bármikor megnéznénk. Ráadásul Tom Holland állítása szerint még soha nem olvasott ilyen kiváló forgatókönyvet. A probléma már csak annyi, hogy hamarosan indulna a forgatás, de még mindig nincs fix rendezője a filmnek.

"Olvastam a szkript legújabb változatát, és ez a valahova volt legjobb, amit láttam! Ha játszottál játékokkal, akkor is óriási meglepetésekben lesz részed, ha pedig nem, az sem baj, mert mindenki számára élvezhető lesz!" - nyilatkozta Tom Holland az amerikai IGN-nek.

A Pókember hazatérés sztárja azt is hozzátette, hogy már nagyon izgatott a projekt miatt és alig várja, hogy Mark Wahlberggel dolgozhasson együtt, aki Sullyt testesíti meg, Nathan Drake mentorát. A film korai változatában Chris Pratt játszotta volna a főszerepet, ám később feladta eme tervét. 

Holland azt is elárulta, hogy főleg Berlinben fognak forgatni, de a világ számos helyére is el kell látogatniuk, hogy felvegyék a szükséges jeleneteket.

Örömmel látjuk a főszereplő lelkesedését, ugyanakkor ez minden pozitívum, amit eddig el tudunk mondani a projektről, ugyanis a Sony hivatalosan 6 rendezőt bérelt már fel, hogy készítsék el a filmet és mindannyian idő előtt kiléptek. A tervek szerint márciusban indul a forgatás, csak azt nem lehet még tudni, hogy ki fog dirigálni. Pletykák szerint Ruben Fleischert (Zombieland, Venom) már felkérték, de egyelőre nincs hivatalosan megerősített státusza. 

Ha minden jól megy (eddig nem úgy néz ki), akkor 2021. március 5-én debütál az Uncharted film Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó lesz az Uncharted film?

  • 89 %
  • 11 %