Az alapszakasz két utolsó kiadó helye is gazdára talált a K&H MNEB CS:GO versenyén

Az alapszakasz két utolsó kiadó helye is gazdára talált a K&H MNEB CS:GO versenyén

Két parázs Bo3-as meccset követhettünk a délután.

Kemény összecsapások közepette, tegnap végül az LvLUP Esport és az Orgless csapata jutott tovább. Ők már biztosan ott lesznek a Salamander, a GIWU, a Volgare és a Genesis Gaming mellett a K&H MNEB második szezonjának, alapszakaszában. Két hely viszont még kiadó, amikre négy jelentkező csapat volt. Nézzük milyen eredmények születtek a K&H MNEB osztályozó kupa döntőjének második napján.

Necrotic vs KmK

Tegnap már láttuk, hogy mindkét csapat rendkívül erős, mindkét alakulat képes remek köröket előhúzni a tarsolyukból. Dust2-n kezdtek a csapatok, a késkör után pedig a Necrotic kezdett CT-ben. Ezúttal viszont erősebbek voltak a Glockok, olyannyira, hogy bár a Necroticnak voltak szép köre, nem csak a félidő (9-6), de végül a pályagyőzelem is (16-6) bzték neve mellett landolt.

Mirage-on mintha ég és föld lett volna a különbség a két csapat között, legalábbis az első 10 körben. Brutálisan támadott a KmK, egészen 8-2-ig húztak el. A Necrotic viszont behúzta a félidő maradék köreit, 8-7-tel fordultak.

A második félidő már szorosabb köröket hozott. A Necrotic remekül tudta betámadni a lerakókat, olyannyira, hogy ki tudtak egyenlíteni, 15-13-nál pedig két pályapontjuk is volt. A dupla AWP-s KmK védelem viszont beton volt, Tigene és bzt megfogta a támadásokat, jöhetett a hosszabbítás.

Az extra játékidőben már erősebb, pontosabb volt a KmK, mint a Necrotic. Ha nem is fölényes győzelemmel, de 19-17-es végeredménnyel megnyerték Mirage-t, ezzel együtt pedig a mérkőzést is. A KmK így csatlakozott az Orgless, az LvLUP Esport, a Genesis Gaming, a Giwu, a Volgare és a Salamander hatosához az alapszakaszban. Az utolsó kiadó helyért a BP5 Youngsters és a DYLYK küzdött meg.

BP5 Youngsters vs DYLYK

Ezúttal felcserélték a játékosok a pályákat, Mirage-on kezdtünk, utána jött Dust2 és Inferno lett a harmadik helyszín. A lendületes támadások most is működtek, legalábbis egy darabig. Négy körös hátrányból kellett felzárkóznia a BP5Y csapatának, ami bár nem ment rosszul, a DYLYK megnyerte a félidőt, 9-6-ra.

Sokkal több babér nem termett a BP5 Youngsters számára Mirage további köreiben. Csupán hárommal tudták növelnie köreik számát, a DYLYK megnyerte a saját maga által választott Mirage-t, 16-9-es végeredménnyel. Dust2-n, a maguk által választott pályán kellett visszahozniuk magukat a játékba Tishleréknek. 

A késkör viszont a DYLYK oldalán landolt, akik meglepő, de a CT oldalt választották magukénak. Mondhatni bejött a váratlan oldalválasztás, 8-7-es köraránnyal megnyerte az első félidőt a DYLYK csapata.

Valószínűleg jót tett a DYLYK csapatának, hogy hamar túl voltak az előnytelenebbik oldalon, ráadásul 8-7-es eredménnyel. Szép lassan egyre nagyobb előnyt tudtak kiépíteni maguknak, 9-9-től nagyon hamar elértünk 13-10-ig. Ultra remekül forgatta az AWP-t, gubi pedig szinte mindennel megállíthatatlan volt.

Innen már nem adták ki a győzelmet a kezükből. 15-11-nél a DYLYK győzelemre váltotta a meccspontját és továbblőtték magukat az alapszakaszba. A K&H MNEB második szezonjának CS:GO mezőnye tehát a következő csapatokból áll:

  • Salamander
  • Genesis Gaming
  • GIWU
  • Volgare
  • LvLUP Esport
  • Orgless
  • KmK
  • DYLYK

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!