Az Activision-Blizzard után újabb kiadó játékai tűntek el a GeForce NOW kínálatából

Az Activision-Blizzard után újabb kiadó játékai tűntek el a GeForce NOW kínálatából

Számos népszerű játék tűnt el egyik pillanatról a másikra.

A GeForce NOW videojátékos streaming szolgáltatás egyre népszerűbb a gamerek körében. Az NVIDIA jelentése szerint a napokban átlépte az előfizetők száma az 1 millió főt, amihez nagymértékben hozzájárul, hogy az első hónapokban bárki ingyenesen kipróbálhatja a Founders Editiont, avagy a legnagyobb csomagot.

Az elérhető játékok listája folyamatosan bővül, de az is előfordul, hogy valamelyik kiadó inkább leveszi a termékeit a NOW kínálatából. Legutóbb az Activision-Blizzard címei tűntek el a virtuális könyvtárakból, most a Bethesda döntött úgy, hogy inkább nem kér az egészből. Mindössze egyetlen játékuk maradt elérhető, a Wolfeinstein: Youngblood. A Fallout és az Elder Scrolls sorozat összes darabja, valamint a Youngbloodon kívül mindegyik Wolfeinstein játék kikerült a NOW-ból. Egyelőre hivatalos indoklást nem mellékelt a döntéssel kapcsolatban a Bethesda, de remélhetőleg sikerül nekik megegyezni az NVIDIA-val és közös úton folytathatják a jövőbeli munkát.

Az Activision-Blizzard már letett egy ajánlatot az asztalra, ami csak arra vár, hogy elfogadja a GeForce NOW üzemeltetője a feltételeket. Várhatóan ennek az ügynek a végére hamarosan pont kerül és újra élvezhetik a játékosok az Overwatchot és a Call of Duty: Black Ops 4-et. A GeForce NOW általános igazgatója reméli, hogy az átmenetei (ingyenes) időszak után normalizálódnak az állapotok és fokozatosan bővíteni tudják a játékok listáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc sorozatod?

  • 21 %
  • 29 %
  • 36 %
  • 14 %