Hirdetés

Vicces glitch, vagy vicces fejlesztők - A rakéták gumilabdaként pattanhatnak vissza

Fortnite - Nem valószínű, hogy valaha bármire is jó lesz, de legalább szórakoztató.

Hirdetés

A legújabb Fortnite szezonban kaptunk néhány unvaultolt eszközt, amelyek között ott van a régen igencsak sokat vitatott C4 is. A kivételéig igen kalandos utat járt be a robbanóeszköz, volt olyan, hogy kettő, maximum három darabbal porig rombolhattunk egy épületet Tiltedben, no meg olyan is volt, hogy a töltet élesedésekor hallható csippantás nem volt indult el, így sokszor észre se vették a játékosok, hogy dobtak rájuk C4-et.

Aztán kapott rarity váltást is a fegyver, végül a 6.00-ás frissítéssel kivették a játékból, és csak most, a 12.00-val tették vissza.

Habár a legújabb "mechanika" főszereplője a rakétavető, fontos elem hozzá a Remote Explosive is, ugyanis a lövedéket erről pattinthatjuk vissza. A képlet rémesen egyszerű, tégy egy C4-et a falra, majd lődd rá a rakétát.

best way to shoot a rocket at someone trying to peek you. from r/FortniteCompetitive

SypherPK ezt az egészet egy következő szintre emelete, ő megcsinálta a folyamatosan pattogó rakétát is.

A pattanó rakétát egyelőre Creative módban láttuk működni, hogy normál módokban is ugyanígy összehozható-e az egy remek kérdés. Gyakorlati haszna nagyjából semmi nincsen a lehetőségnek, esetleg a barátokkal szórakozhatunk egy kicsit rajta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?