Szintet lépett a Magyar Kupa FACEIT HUB - Új szabályokkal és új nyereményekkel jön a folytatás

Szintet lépett a Magyar Kupa FACEIT HUB - Új szabályokkal és új nyereményekkel jön a folytatás

Pénznyereményekkel bővül a Magyar Kupa FACEIT HUB.

Pontosan egy hete számoltunk be nektek a Magyar Kupa elnevezésű FACEIT HUB-ról. A cél a közösség összerántása volt, egy olyan hely kialakítása, ahol versenystressz nélkül, de azért egy kis jutalommal a szemünk előtt lebegve játszhatunk, fejlődhetünk.

Nagy lendületet vett a HUB startja, ma már több, mint 500 magyar játékos lépet be. Az egyidejű mérkőzések legnagyobb száma hét volt és bizony volt olyan nap is, amikor a HUB tagjai 92 mérkőzést játszottak le, egyetlen nap alatt. A szervezők mögé máris beállt egy szponzor, így most új nyereményekkel és néhány új szabállyal jön a Kupa következő szintje.

Mostantól kötelező a minimum 150 lejátszott FACEIT meccs és a 4-es szint. Ha ezek neked még nincsenek meg, akkor ne aggódj, minimális gyakorlással könnyen elérhető a lvl4 és a 150 meccs sem sok. Ennek fejében viszont nőtt a díjazás, az eddigi skinek mellett most már pénznyereményekkel is gazdagodhattok.

A következő díjelosztás van jelenleg érvényben:

  • 1. hely - 70 euró és 15 euró értékű skin
  • 2. hely - 30 euró és 15 euró értékű skin
  • 3. hely - 20 euró értékű skin
  • 4-10. hely - 2 euró értékű skin

Mindemellett két különdíjat is kiosztanak majd a szervezők. Extra elismerésben részesül az, aki az adott szezon végén a legjobb K/D aránnyal rendelkezik és az is, aki a legtöbb meccset játszotta. Ha te is kipróbálnád magad, akkor IDE KATTINTVA tudtok belépni a Magyar Kupa HUB-ba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!