A Rapid Fire SMG szintén megérkezett a játékba, de hogyan is juthatunk hozzá?

A Rapid Fire SMG szintén megérkezett a játékba, de hogyan is juthatunk hozzá?

Nemcsak a Mythic fegyvereket kötötték területhez, a Rapid Fire SMG-t is bizonyos pontokon találhatjuk meg.

Sok érdekes megoldást hozott számunkra a Fortnite 12. szezonja, amikkel a játékosok igazából még mindig ismerkednek, ugyanis az Epic Games ezúttal sem árulta el a részleteket egy patch notes keretein belül, hanem meghagyták a felfedezés örömét a közösségnek. Nemrég részletesebben írtunk a Mythic fegyverek működéséről és megszerzésük lehetőségeiről, most nézzük meg a Rapid Fire SMG-t.

A Rapid Fire SMG egy Rare ritkaságú tárgy, és bizony egész erősnek mondható. A Mythic fegyverekkel ellentétben ebből több is lehet a pályán, de persze azért nem túl sok. A megszerzése ennek is némi extra munkát igényel, ugyanis be kell törnünk valamelyik Shadow Safehouse-ba, és az ott lévő NPC-ket használva kell kinyitnunk azt a fegyverládát, amelyik a fegyvert rejti. Az alábbi térképen megnézhetitek, hogy hol is vannak ezek a Shadow bázisok.
Ha megvan, hogy melyikbe mész, akkor nincs más dolgod, minthogy likvidálod az ott lévő NPC-ket, egyet viszont mindenképp hagyj meg, különben nem fogod tudni kinyitni a ládát. Ezt a dobozt kell keresni mindegyik bázison:

A tárolóból nemcsak az SMG esik ki, hanem Heavy Sniper is pottyan. Ezeken kívül sima ládák is találhatóak az épületekben, szóval kezdőpontnak se utolsóak.

Az alábbi videóban lépésről lépésre megtekinthetitek a folyamatot:

Te játszottál már a Rapid Fire SMG-vel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!