Hivatalos Nvidia unboxing videóban tekinthetjük meg a Cyberpunk 2077 kártya idomait

Hivatalos Nvidia unboxing videóban tekinthetjük meg a Cyberpunk 2077 kártya idomait

A limitált kiadású kártyára vágyik most a gamerek nagy része, az Nvidia pedig kicsomagolt egyet.

Nemrég futótűzként terjedt a hír a játékosközösségekben, hogy a CD Projekt Red összeállt az Nvidiával, és közösen elkészítettek egy abszolút limitált kiadású, Cyberpunk tematikával megáldott videokártyát, amit néhány szerencsés meg is nyerhet majd. Habár kihagyott ziccer, hogy nem 2070-es kártya kapta meg az új megjelenést, nem tudunk érte haragudni, hiszen bivalyerős RTX 2080 Ti-oknak örülhetnek majd a nyereményjáték győztesei. A Cyberpunk kártya nyereményjátékáról részletesebben írtunk az alábbi cikkünkben.

Viszont mi magyarok sajnos ebből is kimaradunk, ugyanis magyarországi lakcímmel nem lehet átvenni a nyereményt.

A vizuális élmény azonban a miénk lehet, az Nvidia nemrég egy hivatalos unboxing videóban felbontotta a 200 darab kártya egyikét, és megmutatták a világnak.

A GPU teljes egészében vérbeli Cyberpunk stílust kapott, nincs olyan pontja igazából, ahol ne szembesülnénk azzal, hogy mennyire egyedi kialakításról is van szó. A külső borítás különleges alumínium elemekből áll, a hátlapon pedig olyan barázdákat találhatunk, amik majd a játékban is gyakran szembe jönnek velünk, többek között a szereplők módosított testrészein. A készítők úgy döntöttek, hogy nem rakják tele csicsás RGB világítással, aminek mi személy szerint nagyon örülünk, ugyanis nem biztos, hogy pozitívan tett volna hozzá az összképhez. Persze azért nem burkolózik teljesen sötétbe a kártya, a tetején található RTX 2080 Ti logó azúrkék, kékeszöld színben pompázik majd.

Az alábbi képre kattintva a videó legfontosabb jeleneteit képként is megtekinthetitek a galériában:

További fontos információ, hogy az új generációs Xboxhoz, a Series X-hez egy új szintre emelt kompatibilitási rendszert ígért a Microsoft, ami a Cyberpunk 2077 esetében azt jelenti, hogy a játék Xbox One verziójának tulajai Xbox Series X vásárlás esetén ingyenesen megkapják a játék új konzolgenerációra készült változatát.

Abszolút fair lépés ez mind a CD Projekt Red, mind a Microsoft részéről.

Te várod már a Cyberpunk 2077 megjelenését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te várod már a Cyberpunk 2077 megjelenését?

  • 4 %
  • 52 %
  • 19 %
  • 26 %