Ugyanúgy a csúcson, 2019-ben is az Ország Boltja a Konzolvilág

Játékok kategóriában, népszerűségben továbbra is verhetetlen az ország legnagyobb videojátékbolt-hálózata.

Az Ország Boltja díjat minden év elején kiosztják, és a boltok, áruházak előző évi teljesítményét, értékeléseit veszik figyelembe a zsűrizés idején. A verseny három részből áll; vannak a minőséget jutalmazó díjak, a népszerűséget jutalmazó díjak, illetven van az Ország Boltja fődíj.

Az eredmények az internetező közösség szavazatai, valamint a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével állnak össze.

2019-ben a Konzolvilág ismét felkerült a díjazottak listájára, Játékok kategóriában a Népszerűségi versenyen elhozták az első helyet.

Az üzlethálózat immáron negyedik alkalommal zsebeli be a díjat, ugyanis 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is felállhattak a dobogó legfelső fokára. Gratulálunk a Konzolvilág teljes csapatának!

Tipp

Ha esetleg nem tudtál róla, akkor érdemes ellátogatni az Esport1 Piacra, ugyanis E1 pontokért cserébe 10%-os Konzolvilág kedvezménykupont válthatsz ki, amit több száz termék vásárlására felhasználhatsz a Konzolvilág webáruházában és üzleteiben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.