Húzzátok be a kedvezménykupont és csapjatok le a Konzolvilág akcióira!

Húzzátok be a kedvezménykupont és csapjatok le a Konzolvilág akcióira!

Szeretnétek beváltani a Konzolvilágnál a 10 %-os kedvezménykupont, amit az E1 pontjaitokból zsákoltatok be? Adunk néhány ötletet, hogy mire használjátok fel!

Az Esport1.hu oldalán megnyílt a Piac, ahol 10 %-os kedvezménykupont zsebelhettek be, aminek segítségével még olcsóbban vásárolhatjátok meg a kiszemelt terméket a Konzolvilág weboldalán és üzleteiben. Összegyűjtöttünk néhány ajánlatot, amire bátran felhasználhatjátok a kupont!

Hellblade: Senua's Sacrifice (Xbox One)

Egy különleges és felkavaró kalandban lehet részetek, ha adtok egy esélyt a Ninja Theory játékának. Senua mentális bekezdései végigkísérnek titeket az úton, ami rengeteg sötét titkot rejt. Az atmoszféra, a látvány és a történetmesélés olyan kapukat nyitott meg, amire nagyon ritkán merészkednek videojátékok. Kötelező darab mindenkinek, aki szereti a dark-fantasy műfaját.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 5001 forintért a tiétek lehet

Dixit

2010-ben elnyerte az "Év társasjátéka" díját, amit nem osztogatnak csak úgy minden sarkon. A Dixithez nem kell órákig tartó előkészület, mindössze képzelőerőre van szükség, utána a fantáziátokon múlik, hogy milyen irányba terelődik a beszélgetés. Baráti társaságokban és családi összejöveteleken egyaránt előkerülhet, ugyanis a generációk közötti szakadékok egy pillanat alatt eltűnnek, ha mindenki elkezdi a fejében felbukkanó képekről mesélni.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 6301 forintért a tiétek lehet

Acer Predator Cestus 510

A Cestus 500 testvére még kiforrottabb működést biztosít számotokra.  A gamer egeret kifejezetten jobbkezeseknek készítették, ez jelenti talán a legnagyobb kompromisszumot. A DPI értékek a QuarterMaster szoftver segítségével szabadon kalibrálhatók, amiket utána egyetlen gombnyomással állíthattok akár játék közben is. A fényeket és a gombokat is testre szabhatjátok az egyéni ízléseteknek megfelelően. A szenzor tökéletesen teszi a dolgát, ebben az árkategóriában kifejezetten jó minőségűnek számít.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 14 901 forintért a tiétek lehet

A többi ajánlatot a következő oldalon találjátok!

Witcher III: Wild Hunt - Expansion Pass (digitális)

Ríviai Geralt kalandjai nem értek véget az alapjátékkal, ugyanis további két kiegészítőben irányíthatjátok kedvenc hősötöket. A Hearts of the Stone és a Blood and Wine több tucat órával dobja meg az amúgy sem rövid játékidőt. Mindkét expansion kiemelkedő alkotásnak számít, ami nem csak pénzlehúzásként készült el, hanem tényleg el akar mesélni valamit. Az Expansion Pass aktiválásához GOG.comos alapjátékra van szükség.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 2567 forintért a tiétek lehet

The Sims 4 (PC)

Lassan hat éve már, hogy megjelent a Sims sorozat legújabb része. Az életszimulátorok koronázatlan királyát mai napig nem lehet megunni. A szórakoztatásnak egy olyan formáját kínálja nektek, amire egyetlen hasonló játék sem képes, ezért a The Sims 4 kötelező mindenkinek a gyűjteményében. A sorozat most ünnepli a 20. születésnapját, ezért további akciók várnak rátok a Konzolvilág oldalán.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 5301 forintért a tiétek lehet

Death Stranding Collector's Edition

Hideo Kojima legújabb játéka megosztotta a kritikusokat és játékosokat. Van olyan, aki szerint az év játékát tette le az asztalra a japán zseni, mások beskatulyázták a Death Strandinget a sétaszimulátorok kategóriájába, amiben nem történik semmi, de legalább az is unalmas. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik oldalnak hisz, ennek legegyszerűbb módja, ha behúzzátok a gyűjtői kiadást, amibe rengeteg extrát pakoltak bele. A különleges kiszerelés árát megkérik, de egy igazi rajongó asztaláról nem hiányozhat a BB Pod szobor.

10 %-os kedvezménykuponnal mindössze 52 101 forintért a tiétek lehet

További akciókért látogassatok el a Konzolvilág oldalára, ahol több száz termék között válogathattok. Legyetek tagjai az E1 Közösségnek, gyűjtsétek az E1 Pontokat és csapjatok le a Piac legjobb ajánlataira! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!