Képen láthatjuk a Project A (Valorant) lehetséges karakterválasztó-felületét

Képen láthatjuk a Project A (Valorant) lehetséges karakterválasztó-felületét

Több hős is felbukkan rajta, akik korábbi leakekkel, és hivatalos információkkal is egybevágnak.

Egyre nagyobb a mozgolódás a Riot Games FPS játéka körül, amit hivatalosan kódnévvel, Project A-ként mutattak be, nemrég azonban felmerült annak a lehetősége, hogy Valorantra keresztelték el a játékot.

A leakek száma szépen lassan növekszik, sőt az is elképzelhető, hogy a Riot Games maga csepegtet el információkat itt-ott. A mai napon az egyik Valorant leaker egy olyan képet osztott meg, ami a játék lehetséges karakterválasztóját ábrázolja.

A képen Sage-et láthatjuk középen, aki a képességei alapján egy inkább support jellegű karakter lesz, sőt, őt a hivatalos trailerben mozgásban is láthattuk már.

Az ő vele végrehajtott akciót 0:51-től tekinthetitek meg.

További érdekesség a fenti képen, hogy ott van a választott hősök között Viper is, akinek a neve nemrég a @PlayValorant Twitter oldal borítóképén is felbukkant. A kép tetején van egy pici terület, amin mintha szöveget rejtettek volna el. Hosszas bogarászás után úgy fest sikerült megfejteni a pixeles betűk üzenetét: Episode 1 - Rise of Viper RIOTGAMES.COM.

Viper pillanatképe a hivatalos videóból alább látható.

Hivatalos információk továbbra sincsenek a játék megjelenéséről, március 2-re azonban komolyan felhype-olta magát a közösség, ekkor ugyanis elképzelhető, hogy kapunk további részleteket.

Most bizony tényleg zavaró, hogy idén 29 napos a február.

Ha te is várod már a játék megjelenését, akkor csatlakozz a magyar Valorant (Project A) közösséghez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!