Nevet kapott a Project A? - A Riot Games új védjegyet regisztrált

Nevet kapott a Project A? - A Riot Games új védjegyet regisztrált

Számos jel mutat arra, hogy a Riot Games Project A néven bemutatott FPS játéka szépen halad, másfél éve pedig már átéltünk egy ilyen névfoglalást.

Tavaly ősszel a 10. születésnapi streamjén a teljes gaming és e-sportipart felkavarta a Riot Games, hiszen féltucat játékot villantottak meg a közönség előtt, persze ennek mindegyike más és más fejlesztési fázisban van jelenleg. A Legends of Runeterra már elérhető bárki számára béta fázisban, illetve számos pletykát hallhattunk már a LoL mobilos verziójának, a Wild Riftnek a megjelenéséről is.

Amire viszont talán a legjobban figyel a világ, az a pusztán projekt névvel bemutatott Project A, a Riot Games hero shooter FPS játéka, amely a várakozások szerint egy remek szerelemgyereke lesz a CS:GO-nak és az Overwatch-nak. Nemrég a híres CS:GO kommentátor, HenryG többedmagával együtt kipróbálhatta a játék legfrissebb változatát, tapasztalatait pedig egy sor tweetben fejtette ki.

Most ismét előtérbe került a Project A, ugyanis a Riot Games néhány nappal ezelőtt új védjegyet regisztrált olyan területekre vonatkozóan, mint letölthető videojáték szoftver, globális közvetítési jogok, de táskák, poszterek, akciófigurák, sőt még fürdőruhák is tartoznak ide. Természetesen az utóbbiak inkább csak formalitások már, de egy védjegy létrehozásakor mindent és tényleg mindent érinteni kell. Az új névjegy a Valorant nevet kapta, ami akár passzolhatna is az FPS játékhoz. Aki már 2018-ban is követte a Riot Games-szel kapcsolatos híreket, annak ez a szituáció ismerős lehet, ugyanis a Legends of Runeterra név is úgy került ki legelőször a nyilvánosság elé, hogy a Riot Games bejegyeztette azt.

Ami viszont roppant érdekes, hogy Valorant név alatt már néhány közösségi felület is megtalálható, például van egy @PlayValorant Twitter fiók, amihez a Dexerto kért jelszó változtatást, a feltüntetett, ám kicsillagozott email címben pedig betűre pontosan kijön az, hogy @riotgames.com.

A Twitter mellett egy ugyanilyen nevű és dizájnú Twitch csatorna is létrejött.

Nézd meg VALORANT élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Vannak azonban olyanok, akik szerint az egész csak egy 200 IQ megmozdulás a Riot Games részéről, a név borzalmas, szóval tuti, hogy nem így fogják hívni.

A játékhoz tervezett megjelenési dátum, early access egyelőre nincsen, úgyhogy a legjobb, amit tehetünk, hogy türelmesen várunk, de vannak spekulációk arról, hogy március 2-án több infó érkezhet. Állítólag e jeles napon jár le a tesztelők szigorú embargója.

Ha érdekel a játék világa, csatlakozz a magyar közösséghez!

Te várod már a Project A megjelenését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!