A koronavírus miatt közönség nélkül marad az IEM Katowice - De nálunk élőben nézheted!

Van, aki 20 órát repült és 8 ezer dollárt költött, hogy láthassa kedvenceit.

Zárt kapukkal és közönség nélkül megy végig az IEM Katowice CS:GO versenye. A rájátszásnak és a döntőnek eredetileg a lengyel Spodek Aréna adott volna otthont, ami közel 12 ezer embert lenne képes befogadni. A globális egészségügyi vészhelyzetre hivatkozva hozta meg késői döntését a helyi tartomány vezetése. Volt, aki 20 órát repült és 8 ezer dollárt költött, hogy lássa élőben a kedvenc Counter-Strike játékosait, így már csak a közvetítésen keresztül lesz erre lehetőség.

"20 órán keresztül utaztam Uruguayból Katowicébe. Már 8 ezer dollárt elköltöttem, a hotel szobát is átvettem, amikor megtudtam a hírt. Nem tudom elmondani, hogy milyen érzések kavarognak most bennem." - írta egy uruguayi néző Fallen Twitter posztja alatt.

Csak remélni tudjuk, hogy nincs olyan magyar, aki hasonló cipőben jár. Ha esetleg tudtok olyanról, aki még nem indult el, akkor mindenképp figyelmeztessétek!

Habár a Spodek Arénából élőben nem szurkolhatunk, de a verseny nem marad el, így többek között a magyar közvetítésen keresztül végig izgulhatjátok, hogy ki viszi elvégül a trófeát és ezzel együtt a 250 ezer dolláros fődíjat.

  • a pénteki  magyar közvetítést 15 órától ITT tudod nézni, hogy kapj pontot
  • a szombatit szintén 15 órától EMITT
  • a vasárnapit 17 órától pedig ITT találod

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jogos a döntés?

  • 70 %
  • 30 %