Hirdetés

Lassan kezdődik a forgatás, megvan a Witcher 2. szezonjának szereposztása

A gyártás nemsokára indul, a második szezon 2021-ben kerül majd a közönség elé.

Hirdetés

Tavaly nagy várakozás előzte meg a Witcher sorozatot. A gamer világ hatalmas elvárásokat támasztott a Netflix elé és a kész epizódok, Henry Cavill főszereplésével, teljesítették az 'ígéreteket'. A kész alkotás mind a szakma, mind pedig a közönség elismerését kivívta. A részeket nagyon sokan követték figyelemmel, sőt a játékok is nagyon gyorsan reneszánszukat élték és az eladások ott is szignifikánsan megugrottak. Így persze nem is volt kérdés, hogy jönnie kell a folytatásnak, aminek a hírek szerint már hozzá is fogtak. A szereplő gárda, Cavillel az élen maradt és nemrég az új karakterek megformálóit is bejelentették, egy kivételével. Nézzük kiket is láthatunk majd.

Coën - Yasen Atour

A színészt olyan alkotásokban láthattuk, mint a 2018-as Robin Hood vagy a Mission: Impossible - Rogue Nation. Most ő formálhatja meg Coen karakterét.

Vereena - Agnes Born

Vereena megalkotója egy relatíve fiatal színésznő, akit eddig még nem sok filmben vagy sorozatban láthattunk. Azonban különleges szépsége miatt nagyszerű választás lesz Vereena szerepére.

Lambert - Paul Bullion

A másik Witcher szerepére egy ismertebb színészt kértek fel. Bullion neve a Peaky Blinders sorozatból lehet ismerős, de akár a Dracula Untold filmben is találkzhattatok vele.

Eskel - Thue Ersted Rasmussen

Rasmussen egy fiatal dán színész, akit leginkább művészfilmekben láthattunk, persze a Fast and Furius 9. epizódján kívül.

Lydia - Aisha Fabienne Ross

A misztikus Lydia szerepére Aisha Fabienne Ross-t választották. A színésznő eddig csak kisebb szerepekben bukkant fel olyan filmekben, mint a Danish Girl, de talán most ez a karakter meghozza számára az ismertséget.

Nivellen - Kristofer Hivju

Az 'elátkozott' szerepre a Trónok Harcából már ismert Hivjura esett a választás. A veterán színész mögött már több kisebb-nagyobb szerep van, reméljük itt is sikerül maradandót alakítania.

Francesca - Mecia Simson

A brit model és színésznő kapta Francesca szerepét. A hölgy egyelőre nem mondható túl tapasztaltnak, de talán itt bizonyíthat.

Vesemir - ???

Egyelőre még senki nem tudja, hogy ki alakítja majd az öreg Witcher karakterét. Az biztos, hogy Geralt egyik mentora különleges szerepet játszik majd a történetben, ezért a rajongók nem biztos, hogy megelégednek egy ismeretlen karakterrel. Az utóbbi napokban több pletyka is felröppent azzal kapcsolatban, hogy ki lehet alkalmas a karakter megalkotásra és nagyon sokszor bukkant fel Mark Hamill neve. A színész egyébként a Twitteren nemrég azt írta, hogy nem pontosan tudja mi ez az egész, de őt nem kérték fel, még ...


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Glace 30 napja
    .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?