Szökőév alkalmából ingyen prémium napot szerezhetsz a WoT-ban!

Szökőév alkalmából ingyen prémium napot szerezhetsz a WoT-ban!

Az ingyenes felhasználók különösen örülhetnek, hiszen február 29-e alkalmából ajándék prémium napot ad a Wargaming.

A Wargaming 2019-ben úgy döntött, hogy elkülöníti a World of Tanks prémium a többi prémium fióktól, továbbá számos előnyt felsorakoztattak mellette, hogy még kecsegtetőbb legyen kiváltani a havi prémiumot. A szökőévre való tekintettel egy extra prémium napot adnak minden játékosnak, aki március 1-je reggel 6:00 óráig bejelentkezik a játékba.

A prémium fiók a korábbihoz képest öt számottevő előnnyel bővült, így már nemcsak a +50%-os szorzók miatt érdemes aktiválni, hanem az extra térkép kizárásért, a napi küldetésekért, a háromszoros XP szorzókért, a tartalékért és a szakasz bónuszért.

Napi öt háromszoros XP szorzó

Egy szabadon aktiválható háromszoros szorzó bármely nemzet bármely tankjához, amit bármikor aktiválhatsz, -naponta akár többször is. Így a nap első győztes csatájánál értelemszerűen ötszörös szorzó jár, ha úgy kívánod.

Tartalék

10% bónusz kredit jár minden csatára 750.000 kreditig. Ha a limitet elérted, akkor természetesen tovább már nem jár a bónusz. Hét naponta az összegyűjtött kreditet automatikusan megkapjuk, majd a számláló nullázódik, tehát elölről kezdődik a gyűjtögetés.

Térkép kizárás

A WoT Prémium Fiókkal egyszerre két térképet is tiltólistára tehetsz. A térkép tiltásokról bővebben itt olvashattok.

Szakaszbónusz

Ha szakaszban játszol, akkor 15%-kal több tapasztalat jár, és ha legalább egy játékos rendelkezik WoT Prémium Fiókkal a szakaszból, akkor az, akinek van, 15%-kal több kreditet kap, és akinek nincs, az is 10%-os bónuszban részesül.

Napi küldetések

Napi küldetéseket aktiválhatsz, amik teljesítéséért további kreditet, kötvényt és XP szorzót szerezhettek.

Te milyen gyakran szoktál World of Tanks prémium fiókot vásárolni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.