Omen, a Valorant ügynöke alapból az Idézők Szurdokába készült

Omen, a Valorant ügynöke alapból az Idézők Szurdokába készült

Omen koncepciója az Idézők Szurdokába nem volt elég, de most a Valorant világában elfér.

A Riot fejlesztői az utóbbi tíz évben leginkább csak a League of Legends játékába terveztek karaktereket. Viszont mióta jöttek a szeptemberi bejelentések az új játékokról és mióta lehullott a lepel a Legends of Runeterráról és a Valorantról, ez nagyban megváltozott. Azóta már azon is gondolkodtunk, hogy egy hős a kártyákról simán átkerülhetne a LoL világába, most pedig kiderült, hogy a Valorant egy korábbi karakter koncepciót használt fel. Omen már évek óta létezik, csak eddig egy polcon porosodott. Omen képességeit 8:47-től ismerhetitek meg.

Omen már szerepelt nálunk, a hős képességeit is megismertük, de most kiderült, hogy anno Riven eljövetele miatt kukázták a démoni lényt. Pedig az egész koncepcióban volt potenciál, amit most a fejlesztők át is pakoltak az FPS játékba. Egyelőre képeket még nem kaptunk róla, a fenti videóban is csak a képességeit ecsetelik. De az tuti, hogy igazán félelmetes avatárt terveznek majd neki.

Ami biztos, hogy a démon egy vadász lesz, aki az árnyakat használja arra, hogy becserkéssze a prédáját. Ennek érdekében az ellenfeleit elvakítja, összevissza teleportál a pályán, sőt akár láthatatlanná is válhat, ha jól használja a képességeit. A kérdés csak az, hogy ez anno miért merült feledésbe, miért gondolták úgy a fejlesztők, hogy nincs rá szükség egyik ösvényen sem. Erre az egyszerű válasz az, hogy helyette egy másik karakter lett a befutó. Riven anno jött, látott és nagyon gyorsan a játék egyik legegyedibb és legnépszerűbb karaktere lett. Persze azóta számtalanszor nerfelték vagy buffolták és most éppen nagyon kevesen választják őt, főleg az alacsonyabb Elo szinteken, de akkor is a játék egyik ikonikus karaktere marad. 

A másik magyarázat, kicsit megvizsgálva Omen képességeit, hogy a Szurdokban iszonyatosan erős lehetett volna. A globális teleportációs képesség nagyon gyorsan erőfölényt alakított volna ki és az egész egy akkora nerf hullámot hozhatott volna, ami jó ideig száműzhette volna a karaktert a játékból. Jó pár évvel ezelőtt Twisted Fate is szenvedett a nerfektől, mire sikerült kiegyensúlyozni és vélhetően a Riot nem akart még egy olyan bonyolult helyzetet, mint kedvenc bűvészünk esetében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.