Elképesztő bug miatt esett ki egy profi az EA versenyéről!

Elképesztő bug miatt esett ki egy profi az EA versenyéről!

Egy észak-amerikai játékos kellemetlen eredménnyel találta magát szembe, ugyanis berúgott büntetője ellenére is kiesett a FUT Champions Cup selejtezőjéről.

Március elsején, Giuseppe Guastella, aki jutott már be az eWorld Cup 32-es döntőjébe és több nagy versenyen - többek között az első eNations Cup-on - is ott volt, egy elképesztő bug miatt esett ki a FUT Champions Cup kvalifikációjában. Hiába lőtte be utolsó tizenegyesét, a játék nem regisztrálta gólnak, ezért vereséget szenvedett és búcsúzott a további küzdelmektől. 

Guastella nem habozott videót készíteni az esetről, amelyet nem sokkal a történtek után feltöltött a világhálóra. A FIFA20-ban hallható angol kommentátornak, Lee Dixonnak a sorai még elkeserítőbbé teszi a látottakat:

"Jaj ne! Átérzem! Az a rengeteg gyakorlás az edzéseken, mégis elszálltak az esélyei!"

Az LA Galaxy e-sportolója egyszerre volt felháborodott és csalódott, ráadásul tetézte a helyzetet, hogy a verseny adminisztrátorai a hiba ellenére sem engedélyezték újrajátszani a tizenegyespárbajt.

"Ez egyszerűen hihetetlen. Először az észak-amerikai selejtezőket halasztották el a szervereket ért támadások miatt. Másodszor vasárnapra rakták át az új időpontot, amit én a családommal szerettem volna tölteni, de profiként nem volt más választásom, mint játszani. Harmadszor, egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen, ahol a győztes továbbjut, egy ilyen bug miatt kiesek. Elhivatott játékos vagyok és mindent beleadok ilyenkor, de mégis hogyan lehetne komolyan venni a FIFA-t, ha az EA képtelen kijavítani az ilyen kulcsfontosságú hibákat?"

A videóját már több, mint félmillióan látták és az elmúlt hetek eseményei kapcsán ez csak egy újabb adag olaj volt a tűzre. A közösség egyre nagyobb hányada kritizálja a játékot és a kiadót, ráadásul tényleg úgy tűnik, hogy az EA-t nem igazán foglalkoztatják az ilyen és ehhez hasonló dolgok - a napokban csak egy mini patch-et adtak ki - a FIFA20-ban, ez pedig nagyon elszomorító egy ilyen nagy cím esetében.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!