Ütős Gamer Packet nyerhetnek az ország legjobb CS:GO és PUBG játékosai!

Ütős Gamer Packet nyerhetnek az ország legjobb CS:GO és PUBG játékosai!

Újabb nagyszabású Legion Honvéd Series-t rendeznek, ahol az ország legerősebb PUBG párosát keresik. A sorozat végén a győztesek értékes csomaggal gazdagodnak. Ezen kívül a hat héten át legjobb CS:GO játékost is díjazzák.

Két éve indult útjára a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, és a nebulók kiképzésén túl egy ideje saját versenysorozattal igyekeznek fejleszteni a hazai e-sportot.

PUBG

Ebben a hónapban a bátor, Battle Royale műfajt kedvelő párosok PUBG-ban tehetik próbára tudásukat minden szerdán. A selejtezők időpontjai:

  • Március 11. 19 óra
  • Március 18. 19 óra
  • Március 25. 19 óra

Nevezni rájuk mindig az adott hét hétfői napjától kezdődően lehet, és minden kvalifikációból a legjobb 10 duó jut a döntőbe, melyet április elsején rendeznek meg. Az esték házigazdája omgezjonesy lesz.

NEVEZNI ITT TUDTOK!

Fontos, hogy egy duoból csak 1 ember nevezzen, és csak 1 helyet foglaljon, a névnél pedig a DISCORD nevet kell megadni, mert az alapján kapja meg mindenki a további információkat az alábbi csatornán. A legjobb páros a legvégén fejenként egy Legion Honvéd Gamer Packot kap ajándékba:

CS:GO

A PUBG viadal mellett egy másik játékot is kitaláltak a szervezők, éppen ezért CS:GO-ban is bizonyíthatnak az indulók, méghozzá háromféle módban. DeadFox szerverén Deathmatch, DEv-nél 1v1, Gabessonnál pedig csak pisztoly, de szintén Deathmatch kereteken belül gyűjthetnek pontokat a játékosok.

A ranglistákat itt találjátok:

Pontokat március 9-től egészen április 19. éjfélig lehet szerezni, de a 6. hét végén összesítik az eredményeket. A három szerveren együtt összesítve a legtöbb pontot gyűjtő nyeri meg a fentebb is látott Legion Honvéd Gamer Packet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!