Pizzák csatája X LoL: Ismét kitett magáért a NetPincér

Pizzák csatája X LoL: Ismét kitett magáért a NetPincér

A Hearthstone után League of Legends, ismét kitett magáért a NetPincér.

Ismét a videójátékosokat szólította meg a NetPincér, azonban a Hearthstone-ról váltottak a League of Legendsre. Magyarország legnagyobb ételrendelési portálja az egyik legnagyobb közösségi médiafelületre posztolta a pizzák csatáját.

A vörös és a kék oldal már felsorakozott, de a Nexust nem egyszerű feladat bedönteni. Az biztos, hogy mindegyik ösvényen finom pizzák várnak rátok. A NetPincér nem véletlen célozza meg ezt a csoportot, mivel a fiatalabb generációnak nem jelent problémát pár gombnyomással megrendelni a napi betevőt.

A NetPincér nem csak közösségi médiában került közelebb a gaming világhoz. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot, Magyarország első számú e-sport ligáját is támogatja az ételrendelő cég. Hogy melyik játékot húzza elő legközelebb a kalapból a NetPincér? Azt egyelőre még köd burkolja, de addig is kövessétek a K&H MNEB közvetítéseit az Esport1.hu oldalán. Gyűjtsétek az E1 pontokat, majd látogassatok el az E1 Piacra, ahol értékes ajándékokra válthatjátok be ezeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.