Viszlát Volgare! Hello Genesis! - Új csapatban folytatják gabessonék

Viszlát Volgare! Hello Genesis! - Új csapatban folytatják gabessonék

Új csapattal képviselteti magát a Genesis Gaming a K&H MNEB CS:GO versenyén.

Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy ma este folytatódik a legjobb magyar CS:GO csapatok küzdelme a K&H MNEB keretein belül. Az első meccsnapon egyetlen szoros mérkőzést láttunk. Átgázolt ellenfelén a Salamander, a Budapest Five és a volgare is.

"Az MNEB-en mától Genesis Gaming színeiben folytatjuk! Este 9-től játszunk, megtaláltok minket az esport1tv csatornáján! Apropó figyeljetek nagyon, ha van idős ember a családotokban, ne látogassátok, 80 év felett, mert egész nagy a halálozási ráta. Nálam fater 67, de már inkább nem látjuk egymást határozatlan ideig." - jelentette be Gabesson a Facebook oldalán.

"Sziasztok! Iskander Dávid vagyok a Genesis Gaming E-sport Egyesület elnöke és örömmel jelenthetem be, hogy mai naptól a Gabesson vezette ex-Volgare team fog minket képviselni a MNEB második szezonjában. Nagy reményeket fűzünk ehhez a csapathoz és maximális támogatásunkat fogják élvezni a fiúk!"

Első ránézésre ma már több izgalmas és szoros mérkőzést láthatunk majd, de könnyen lehet, hogy az élet megint másképp hozza majd. Az biztos, hogy egy változás már lesz a mai esti programot illetően. Gabessonék bejelentették, hogy a továbbiakban maguk mögött hagyják a volgare színeit és mostantól a Genesis Gaming zászlaja alatt játszanak.

Ezt azt jelenti, hogy ma este 21 órától nem a volgare lesz az LvLUP Esport ellenfele, hanem az új Genesis Gaming. Mit gondoltok, az LvLUP ellen is hasonlóan erősek lesznek kolorék, vagy ez a csapat már nagyobb falat lesz, mint a múltheti KmK CS-GO?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bejut a K&H MNEB döntőjébe a Genesis?

  • 88 %
  • 12 %